ΤΟΠΙΚΑ

Αυξήσεις φωτιά στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει το ΚΚΕ

αυξήσεις-φωτιά-στα-τιμολόγια-της-δευα-193758

Επίθεση από τον Απ. Νάνο στη δημοτική αρχή αλλά και τον Μαργ. Πατσιαντά

Αυξήσεις φωτιά ισχυρίζεται ότι θα προκαλέσει στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΜΒ η εφαρμογή ενιαίου τιμολογίου της ΔΕΥΑΜΒ στις δημοτικές ενότητες Πορταριάς, Αλλης Μεριάς, Αγριάς και Ιωλκού, η Λαϊκή Συσπείρωση, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Αποστόλης Νάνος, και το ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Νάνος υποστηρίζει ότι «οι αυξήσεις είναι εντυπωσιακές καθώς «στην Πορταριά για κατανάλωση 60 κ.μ. το τρίμηνο, που αντιστοιχεί σε μια τετραμελή οικογένεια, από 37,60 € που πλήρωνε το 2015, θα πληρώσει το 2016 64,20, αύξηση 72%.

Στη δημοτική ενότητα Ιωλκού, για 60 κ.μ., από 31,49 €, θα πληρώσει 64,20, αύξηση 100%. Στην Αγριά από 40,73 €, 64,20, αύξηση 58%, ενώ στη δημοτική κοινότητα Αλλης Μεριάς από 17,82 €, θα πληρώσει 64,20, δηλ. αύξηση 260% !!!».

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι συνεχίζει την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την αντιλαϊκή πολιτική της προηγούμενης δημοτικής αρχής Σκοτινιώτη, εμπαίζει και κοροϊδεύει τους εργαζόμενους του Βόλου, όταν ψευδώς ισχυρίζεται ότι η τιμή του νερού μειώθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Κατά την παράταξη η πολιτική διαχείρισης της ΔΕΥΑΜΒ που ακολουθεί η δημοτική αρχή Μπέου είναι σύμφωνη με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

«Απ’ αυτή την πολιτική δεν ξεφεύγουν και οι άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας, όπως ο κ. Πατσιαντάς, της ΛΑΕ, που έχει χαρακτηρίσει τη ΔΕΥΑΜΒ «ναυαρχίδα των επιχειρήσεων» του Δήμου, ούτε οι «ανεξάρτητοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που, διά του εκπροσώπου τους στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, ψήφισαν, μαζί με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, να κόβονται οι παροχές νερού από τους Δημότες όταν ο λογαριασμός περνά το αστρονομικό ποσό των 81 ευρώ» προσθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου