ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση σε θετικό κλίμα

συνάντηση-σε-θετικό-κλίμα-193764

Είχε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ με τον αντιδήμαρχο Τάσο Μπατζιάκα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων Α.με.Α με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Τάσο Μπατζιάκα, για τη συνέχιση και το πλαίσιο λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.).

Οπως ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο, η Σ.Υ.Δ. είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων και επίμονων αγώνων των Γονέων. «Η συνέχιση λειτουργίας της είναι απολύτως απαραίτητη για τα παιδιά που φιλοξενεί εκεί γιατί για την πλειοψηφία αυτών είναι και το μοναδικό σπίτι που έχουν. Στην συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ. Μπατζιάκα τονίστηκε η σπουδαιότητα και η αναγκαιότητα να διαθέτει η πόλη του Βόλου αυτή τη βαθμίδα Κοινωνικής Προστασίας για τα Ανάπηρα παιδιά».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αντιλαμβανόμενο τις συνθήκες οικονομικής κρίσης πρότεινε στον αντιδήμαρχο εμπεριστατωμένο και χαμηλότερο οικονομικό κόστους πλαίσιο λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

«Ο κ. αντιδήμαρχος συζήτησε όλα τα θέματα με πνεύμα κατανόησης και άριστης γνώσης του αντικειμένου.

Υποσχέθηκε συνεργασία, τη θετική θέση του φορέα της Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου για την όσο το δυνατόν επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον τομέα του. Ο Σύλλογος και οι γονείς που αντιπροσωπεύει έχουν τη βεβαιότητα ότι ο κ. αντιδήμαρχος και η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου θα έχουν πάντα ανοιχτή την πόρτα για τους γονείς και τα ανάπηρα παιδιά», καταλήγει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου