ΤΟΠΙΚΑ

Ντέρμπι… τίτλου ΠΑΟ – ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ

ντέρμπι-τίτλου-παο-αεκ-αύριο-στο-οα-851206

Τρεις αγώνες γίνονται σήμερα αλλά το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είναι αυτό που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη για να κάνουν ένα ακόμη βήμα τίτλου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν, όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Στα αγωνιστικά, με τον Σεμπάστιαν Λέτο στο βασικό σχήμα αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Ο Νιόπλιας στηρίζει πολλά πάνω στον Αργεντινό, ενώ θα παίξει κανονικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και υπάρχουν ελπίδες για συμμετοχή και του Νίνη.
Στην ΑΕΚ, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καράμπελας, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.
Από την άλλη, οι δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Γιάχιτς, Ζεράλντο και Μάκος διεκδικούν τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ που απομένουν.
Από εκεί και πέρα, δύσκολη αποστολή θα έχει αυριο στη Νέα Σμύρνη και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά, μετά το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΟΚ, θέλει μόνο τη νίκη για να ενισχύσει τη ψυχολογία του, κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι μετά την παραίτηση του Φερέρα.
Σήμερα το «τρίποντο» θα ψάξει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στη Τούμπα τον πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς Ηρακλής – Καβάλα και ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα …ενώ αύριο πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Αρης στην Ξάνθη κόντρα στη τοπική ομάδα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σήμερα Σάββατο
(Καυτανζόγλειο) Ηρακλής – Καβάλα 16:45 (NovaSports1)
(Γιάννενα) ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα 16:45 (ΣΚΑΪ)
(Τούμπα) ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 19:00 (NovaSports1)

Κυριακή
(Λειβαδιά) Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 14:30 (NovaSports1)
(Κομοτηνή) Πανθρακικός – Εργοτέλης 14:30 (NovaSports2)
(Ξάνθη) Ξάνθη – Άρης 14:30 (ΝΕΤ)
(Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος – Ολυμπιακός 16:45 (NovaSports1)
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 19:00 (NovaSports1)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου