ΤΟΠΙΚΑ

«Γύρισα για να τελειώσω ό,τι ξεκίνησα»

γύρισα-για-να-τελειώσω-ότι-ξεκίνησα-851206

«Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Τώρα που βρήκαν όλα τον δρόμο τους, επέστρεψα για να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Εχουμε ένα όραμα για τον ΠΑΟΚ και δεν θα το αφήσουμε στη μέση». Τάδε έφη Θοδωρής Ζαγοράκης στην συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στην επιστροφή του στον προεδρικό θώκο του «δικέφαλου».
«Το πλάνο της προηγούμενης τριετίας τελείωσε και ξεκινάμε νέο πλάνο», είπε ο «Ζαγόρ» βάζοντας ακόμα ψηλότερα τον πήχη. Πρόσθεσε δε πως: «Δεν θα φορτώσουμε τον ΠΑΟΚ με χρέη. Θα κινηθούμε μέχρι εκεί που μας παίρνει». Οσον αφορά στις φήμες ότι τα «έσπασε» με τον Βρύζα και γι’ αυτό αποχώρησε, ξεκαθάρισε πως: «Μετά από σχέση 15-20 χρόνων δεν θα αφήσουμε κανέναν να μολύνει την μεταξύ μας θέση. Διαφωνούμε και συμφωνούμε για το καλό του ΠΑΟΚ».
Ο Ζαγοράκης μίλησε: Για τους λόγους που αποχώρησε: «Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πράγματα που αφορούν μόνο εμένα. Σαν να έχει πέσει ένα μαύρο πανί και να μην μπορώ να ηγηθώ της προσπάθειας με καθαρό μυαλό. Ετσι πάρθηκε η απόφαση από μένα να αποχωρήσω, εξασφαλίζοντας μια ομαλή αλλαγή, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα ομάδα.
Ακούστηκαν πολλά, ότι χρησιμοποίησα τον ΠΑΟΚ για να λύσω δικά μου προβλήματα. Υπήρχαν πολλά περιστατικά που ενόχλησαν, όπως τα επεισόδια στην Σουρωτή. Είπε η αστυνομία ότι έγιναν λάθος χειρισμοί, εμείς θεωρήσαμε αδιανόητο να μην υπάρχει ούτε ένας αστυνομικός, ενώ σε άλλα αντίστοιχα ματς υπήρχαν τρεις διμοιρίες».
Για τους λόγους που επέστρεψε: «Είχα κι έχω καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά. Λειτουργούμε σαν οικογένεια κι έτσι θα συνεχίσουμε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, μπήκαν κάποια πράγματα σε σειρά, μιλήσαμε με τους συνεργάτες και πήραμε απόφαση, με νέο πλάνο από το καλοκαίρι και μετά να τελειώσουμε αυτά που αφήσαμε στη μέση. Το όραμά μας για τον ΠΑΟΚ. Το νέο πλάνο θα είναι μίνιμουμ για 2-3 χρόνια ακόμα. Ξεκινάμε μια καινούρια προσπάθεια από το καλοκαίρι. Τέλειωσε η τριετία. Χρέη, ενώ περιμέναμε να τελειώσουν σ’ αυτή τη θητεία δεν τέλειωσαν. Θέλουμε να φτάσουμε και στην ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου. Το αθλητικό κέντρο ανεβάζει το επίπεδο μιας ομάδας».
Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Καλώς η κακώς, είμαστε υποχρεωμένοι όποτε ξεκινάει μια αύξηση Μ.Κ. να λέμε πόσο κρίσιμη είναι. Λάθη του παρελθόντος εγώ και οι συνεργάτες μου δεν θα τα κάνουμε. Σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουμε την ομάδα χρεωμένη. Είπαμε πως το καλοκαίρι κάναμε υπέρβαση στο μπάτζετ. Ολα αυτά για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σημαντική είναι η αύξηση του Μ.Κ. και να βοηθήσει».
Για το μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν: «Είναι ένα σοβαρό θέμα, το οποίο μόλις ολοκληρωθεί η αύξηση του Μ.Κ. θα συζητήσουμε τι θα κάνουμε. Δεν θα είμαστε αυτοί που θα ρίξουμε ταφόπλακα στην ομάδα και θα την φορτώσουμε χρέη. Θα ψάξουμε να βρούμε πόρους. Όταν ολοκληρωθεί η αύξηση του Μ.Κ. θα συζητήσουμε. Μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχουν κάποιοι να επενδύσουν πολλά χρήματα».
Για τον Σάντος: «Συζητήσαμε και με τον Ζήση πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε να συζητάμε το πλάνο της ερχόμενης σεζόν. Η διάθεσή μας και η σκέψη μας είναι να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου