ΤΟΠΙΚΑ

Σε οικογενειάρχη από τη Ν. Ιωνία έπεσε το πεντάρι του τζόκερ

σε-οικογενειάρχη-από-τη-ν-ιωνία-έπεσε-τ-200045

Μπορεί η τζοκερομανία να συνεχίζεται και στην κλήρωση της επόμενης Πέμπτης που θα κληρώσει 13 τουλάχιστον εκατ. ευρώ, όμως η κλήρωση της προηγούμενης Κυριακής έκανε δύο παίκτες από τη Νέα Ιωνία να χαμογελάσουν. Στο πρακτορείο Προπό της Μαρίας Νατούδη – Αποστολίδη στην οδό Μελίνας Μερκούρη 2- Πολυτεχνείου έπεσαν ένα 5άρι που δίνει 48.720 ευρώ καθαρά και 1 δελτίο με 4+1 που δίνει 2.000 ευρώ.

Το 5άρι «κλήρωσε» σε έναν οικογενειάρχη της γειτονιάς που όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κόρη της Μαρίας Νατούδη – Αποστολίδη, δοκιμάζει πολύ συχνά την τύχη του στο συγκεκριμένο πρακτορείο Προπό. Το τυχερό δελτίο που του χαρίζει λίγο πριν τα Χριστούγεννα 48.720 ευρώ ήταν αξίας 7 ευρώ καθώς ο τυχερός παίκτης σε ορισμένες στήλες είχε επιλέξει 6 αριθμούς και 1 τζόκερ και σε άλλες 5 αριθμούς και 1 τζόκερ.

Χθες το πρωί με ένα πλατύ χαμόγελο ο ίδιος, έχοντας ελέγξει τα δελτία του και γνωρίζοντας ότι έχει κερδίσει ένα από τα 5άρια της κυριακάτικης κλήρωσης, μετέβη στο πρακτορείο Προπό για την τυπική επιβεβαίωση στο ειδικό μηχάνημα και έφυγε πλουσιότερος κατά 48.720 ευρώ καθαρά.

Η προχθεσινή μέρα ήταν σίγουρα μία πολύ πιο όμορφη μέρα για έναν ακόμη παίκτη του συγκεκριμένου πρακτορείου Προπό καθώς στην ίδια κλήρωση του τζόκερ έχοντας πετύχει σωστά 4 αριθμούς και το τζόκερ κέρδισε το ποσό των 2.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο πρακτορείο Προπό, πριν από ορισμένα χρόνια είχε κληρώσει το Τζόκερ χαρίζοντας σε παίκτη το ποσό των 800.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής που είχε τζάκ ποτ ήταν οι 1, 4, 8, 12, 42 και Τζόκερ το 16.

Παρά τα 19.152.860 στήλες που συμπληρώθηκαν, καμία από αυτές δεν κατάφερε να βρει τον σωστό συνδυασμό που βγήκε από την κληρωτίδα. Η αγωνία μεταφέρεται πλέον στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης, με τα κέρδη να ανέρχονται στα 13.000.000 ευρώ.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου