ΤΟΠΙΚΑ

Αθώοι οι έμποροι για την κατάληψη

αθώοι-οι-έμποροι-για-την-κατάληψη-203815

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οι δεκατρείς έμποροι – μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κατηγορούνταν για αποκλεισμό Δημόσιας Υπηρεσίας με αφορμή την κινητοποίηση που έκαναν στις 3 Οκτωβρίου 2012 για να διαμαρτυρηθούν για τα οικονομικά μέτρα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες και η πρόταση του Εισαγγελέα, η οποία έγινε δεκτή από το Δικαστήριο ήταν να απαλλαχτούν οι κατηγορούμενοι από τις κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονταν.

Η απόφαση του Δικαστηρίου έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση τους από τους εμπόρους. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας Κώστας Τσέλιος που επίσης κατηγορούταν είπε ότι «η Δικαιοσύνη μίλησε. Η κατηγορία που αντιμετωπίζαμε δεν είχε βάση σε σχέση με τη διαμαρτυρία που έγινε. Δεν κάναμε κατάληψη Δημόσιας Υπηρεσίας, αλλά διαμαρτυρία έξω από την Εφορία. Για τα κλειδιά που παραδώσαμε συμβολικά στην Εφορία για τα οικονομικά μέτρα, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Πολλές επιχειρήσεις από τότε μέχρι και σήμερα οδηγήθηκαν σε λουκέτο» συμπλήρωσε

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου