ΤΟΠΙΚΑ

Πλουσιότερος κατά 45.000 ευρώ οικογενειάρχης από το Ριζόμυλο

πλουσιότερος-κατά-45-000-ευρώ-οικογενειάρ-204975

Κέρδισε πεντάρι στο τζόκερ με απλό δελτίο των 2,5 ευρώ

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για έναν οικογενειάρχη από το Ριζόμυλο. Η τύχη του χαμογέλασε και έγινε πλουσιότερος κατά 44.357,78 ευρώ, κερδίζοντας το ένα από τα 15 συνολικά πεντάρια που κλήρωσε το τζόκερ της Πέμπτης που είχε πάλι τζακ ποτ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο Προπό του χωριού ιδιοκτησίας της Μαρίας Κακαζιάνη που δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζει χρήματα. Πριν από δύο χρόνια και πάλι μοίρασε 136.000 ευρώ σε πεντάρι στο Τζόκερ.

Ο τυχερός παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος του Ριζομύλου, οικογενειάρχης που με αυτά τα χρήματα μπορεί να ατενίζει με λιγότερο άγχος το μέλλον, αντιμετωπίζοντας διάφορες υποχρεώσεις.

Οπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Μαρία Κακαζιάνη, χαρούμενη, ο κάτοχος του τυχερού δελτίου, ανακάλυψε ότι είναι ένας από τους τυχερούς που πέτυχαν τα 15 πεντάρια από τα οποία τα δύο στη Θεσσαλία (το 2ο τυχερό 5άρι «κλήρωσε» στην Καρδίτσα) χθες το πρωί. Παραδοσιακός παίκτης στο συγκεκριμένο πρακτορείο Προπό, όπως κάθε φορά, έχοντας τα τέσσερα δελτία στα χέρια του, κόστους 2,5 ευρώ το καθένα, πήγε στο ειδικό μηχάνημα για να ελέγξει εάν κερδίζει η όχι.

Το πρώτο δελτίο που τσεκάρισε… ήταν προπομπός και της καλής του τύχης. Εδειξε κέρδος 50 ευρώ, το δεύτερο δελτίο έμελλε να είναι και το πιο τυχερό καθώς ήταν εκείνο με το 5άρι που χαρίζει τα 44.357,78 ευρώ.

Στο πρακτορείο Προπό, όπως ήταν φυσικό, πράκτορας και παίκτης, δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ ο ίδιος ο κάτοχος του τυχερού δελτίου δάκρυσε από συγκίνηση, ευχαριστώντας την τύχη του για αυτό το απρόσμενο δώρο Χριστουγεννιάτικα.

Οπως είναι γνωστό για 14η συνεχόμενη κλήρωση προχθές Πέμπτη, δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ. Ετσι, στην κλήρωση της Κυριακής το ποσό εκτοξεύεται από τα 9 εκατ. ευρώ στα (τουλάχιστον) 11 εκατομμύρια ευρώ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Κάτι που αναμένεται να οδηγήσει ξανά χιλιάδες πολίτες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Στην 2η κατηγορία βρέθηκαν 15 νικητές που παίρνουν από 44.357 ευρώ. Δύο εξ αυτών έπαιξαν στη Μαγνησία και την Καρδίτσα. Στην 3η κατηγορία 101 νικητές παίρνουν από 2.500 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί: 19, 21, 31, 41, 42 και αριθμός τζόκερ το 16.

Από την αρχή της χρονιάς, το τζόκερ έχει μοιράσει πάνω από 112 εκατ. ευρώ στους τυχερούς παίκτες του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου