ΤΟΠΙΚΑ

Ολόκληρο το συμβούλιο των εμπόρων κατηγορούμενο

ολόκληρο-το-συμβούλιο-των-εμπόρων-κατ-205200

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσει σήμερα κατηγορούμενο για την κινητοποίηση στις 3 Οκτωβρίου του 2012 ολόκληρο το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα κατηγορίες για το αδίκημα της παράνομης εισόδου και παραμονής σε δημόσια υπηρεσία και συγκεκριμένα στην Εφορία Βόλου και της πρόκλησης – διακοπής και διατάραξης της λειτουργίας της είναι οι Κωσταντίνος Τσέλιος, Βασιλική Κλεφτάκη, Κωνσταντίνος Μαγαλιός, Βασίλης Γκιλομανάκης, Νικόλαος Λιθαδιώτης, Γεώργιος Δεδούσης, Αθανάσιος Κατσαγεώργης, Αλέξανδρος Σάμιος, Απόστολος Νάσιος, Βασίλης Χριστοδουλιάς, Μιχαήλ Σαμπετάι, Παύλος Πάνου, Κωνσταντίνος Ζούμπος. Το τότε Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου είχε κάνει συμβολικό αποκλεισμό της Εφορίας διαμαρτυρόμενο για τα οικονομικά μέτρα που τους έπλητταν και συνεχίζουν να τους πλήττουν.

Σκοπός τους με αυτό το συμβολικό αποκλεισμό και με την παράδοση των κλειδιών στη Δ.Ο.Υ. ήταν να δείξουν ότι δεν αντέχουν άλλο να λειτουργούν υπό αυτές τις συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμποροι βρίσκονταν στο κλιμακοστάσιο του α’ και ε’ ορόφου όπου διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους πολίτες για τα αιτήματά τους και τους προέτρεπαν να σεβαστούν την τρίωρη αποχή τους, γεγονός που σεβάστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των φορολογούμενων με εξαίρεση μεμονωμένες περιπτώσεις που αφέθηκαν να διεκπεραιώσουν κανονικά τις υποθέσεις τους.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου