ΤΟΠΙΚΑ

Σαν καινούργιο το 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας

σαν-καινούργιο-το-4ο-νηπιαγωγείο-ν-ιωνί-207253

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μόνωσης, αποκατάστασης των ζημιών και ελαιοχρωματισμού

Σαν καινούριο έγινε το κτίριο όπου στεγάζεται το 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας και το οποίο τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά κτιριακά προβλήματα.

Οι εργασίες μόνωσης, αποκατάστασης των ζημιών και ελαιοχρωματισμού τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι και ολοκληρώθηκαν μέσα στο Νοέμβριο.

Πλέον μαθητές και εκπαιδευτικοί χαίρονται το σχολικό περιβάλλον.

Η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου, επισημαίνει: «Οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως προϊσταμένη του σχολείου στις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου τον Διευθυντή κ. Σπύρο Τσιραντωνάκη, τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας – Τεχνικών Υπηρεσιών και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Θανάση Σταυρίδη και την υπεύθυνη μηχανικό για την μελέτη κ. Δομνίκη Σταυριανού. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Τμήμα Συντηρήσεων τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Χριστοδούλου και τον Προϊστάμενο κ. Κώστα Σταυρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους όλο αυτόν τον καιρό κατά τη διάρκεια των εργασιών, καθώς και όλους τους τεχνίτες που εργάστηκαν στο σχολείο μας και επιδιόρθωσαν όλες τις ζημιές. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι από τότε που ανέλαβε ο κ. Σταυρόπουλος τη συντήρηση των σχολείων μας η εργασία από όλους τους τεχνίτες είναι άμεση και αποτελεσματική. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιούλη Τοκαλή και την Πρόεδρο της Α’ θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κότογλου Δέσποινα για την πολύτιμη συνεισφορά τους στον εξοπλισμό των σχολείων και στη διευκόλυνσή μας σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Μολονότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς ο αγώνας μας για το αυτονόητο, να δημιουργήσουμε ένα σχολείο με υψηλά παιδαγωγικά και ποιοτικά κριτήρια, που αξίζει στους σημερινούς μαθητές και που μπορούν να το υπηρετήσουν οι σύγχρονοι εκπαιδευτικοί οφείλει να είναι σκοπός και να γίνει ο κανόνας».

Πώς ήταν πριν ..παντού τρύπες από την υγρασία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου