ΤΟΠΙΚΑ

Οδεύει προς αναβολή η ΓΣ της Νίκης

οδεύει-προς-αναβολή-η-γσ-της-νίκης-851206

Στον «αέρα» βρίσκεται η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα (6μ.μ) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Σύμφωνα με τα όσα διέρρεαν χθες οδεύει προς αναβολή, αφού λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών ο Στράτος Γιδόπουλος. Αργά το βράδυ δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ομάδας θα ερχόταν στον Βόλο, αλλά το πιο πιθανό ήταν να μην καταφέρει να ταξιδέψει και να φύγει από την Αθήνα ώστε να συμμετέχει στην ΓΣ, η οποία περιλαμβάνει αρκετά σημαντικά θέματα.
Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας η μητέρα του Στράτου Γιδόπουλου και ο ίδιος όπως είναι φυσικό θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της. Ετσι η ΓΣ πάει προς αναβολή, αν και τίποτα δεν είναι απολύτως σίγουρο. Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί; Θα οριστεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αλλωστε τη διοίκηση της Νίκης δεν τη συμφέρει να καθυστερήσει παραπάνω, καθώς υπάρχουν αρκετά σοβαρά ζητήματα που χρίζουν αποφάσεων και λύσεων για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η Εταιρεία. Ολες τις προηγούμενες ημέρες κανείς από το ΔΣ δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσει με τον Γιδόπουλο, που ζήτησε μάλιστα από την γραμματεία της ΠΑΕ να μην τον ενοχλήσουν, καθώς η κατάσταση η οποία περνάει είναι πάρα πολύ σοβαρή. Αν και χθες φέρεται να μίλησε στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο, Δημήτρη Ιωαννίδη, θεωρείται σχεδόν απίθανο να έρθει στο Βόλο και να λάβει μέρος στην διαδικασία της ΓΣ, ενώ δεν θα παραβρεθεί ούτε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εορδαϊκό, που όπως είναι φυσικό για αυτόν έρχονται δεύτερα την συγκεκριμένη στιγμή. Ολα αυτά διέρρεαν χθες από την διοίκηση της ομάδας, που δείχνει απόλυτη κατανόηση.
Για τη Γενική Συνέλευση έχουν προγραμματιστεί τα θέματα της εκλογής νέου ΔΣ, της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και φυσικά ο οικονομικός απολογισμός. Αλλά από την άλλη θα συζητούνταν και το θέμα των παλαιών χρεών και θα αναζητούνταν λύση, καθώς τη Δευτέρα εκπνέει η προθεσμία που έχει δοθεί από παίκτες και προπονητές στους οποίους οφείλονται χρήματα από περασμένες σεζόν. Αν δεν τηρηθεί η συμφωνία η ΠΑΕ Νίκη εκ νέου θα αντιμετωπίσει την απειλή αποβολής της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την Τρίτη και ίσως αυτή την φορά τα πράγματα να είναι ακόμα πιο σοβαρά…
Με όλα αυτά τα θέματα να βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον Στράτο Γιδόπουλο να έχει να αντιμετωπίσει το δικό του προσωπικό πρόβλημα, στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί ανασφάλεια για το «αύριο», ενώ ανησυχία υπάρχει και στις τάξεις των φιλάθλων.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
«Εχει αποδείξεις ο Γιδόπουλος»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Δημήτρης Ιωαννίδης, με χθεσινές του δηλώσεις σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης, αφού είπε ότι μόνο αν αναγκαστεί θα είναι ξανά πρόεδρος της Εταιρείας, τόνισε ότι ο Στράτος Γιδόπουλος έχει τις αποδείξεις που ζητούν οι φίλαθλοι, ώστε να σταματήσουν πλέον να αμφισβητούν ότι κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και ότι είναι έτοιμος να τις παρουσιάσει μάλιστα, όταν τελικά διεξαχθεί η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση.
Για τον εαυτό του είπε ότι δεν θέλει να βρίσκεται ξανά στην θέση του προέδρου, αλλά και πώς γενικότερα υπάρχει μεγάλη απροθυμία για την στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου και ίσως αναγκαστεί να ηγηθεί ξανά της νέας διοίκησης που θα προκύψει. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα ζητήσει να μετοχοποιηθούν τα χρήματα που αποδεικνύεται ότι έχει βάλει μέχρι σήμερα στην Εταιρεία ώστε να του αποδοθούν σε μερίσματα του μετοχικού κεφαλαίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου