ΑΛΜΥΡΟΣ

Προέτρεψαν 50χρονη σε πορνεία

προέτρεψαν-50χρονη-σε-πορνεία-215502

Την μετέφεραν από τον Αλμυρό στην Ιστιαία με σκοπό να τη φέρουν σε επαφή με τέσσερις άνδρες

Με το πρόσχημα ότι θα την πάντρευαν, Βούλγαροι μαστροποί κατάφεραν να μεταφέρουν 50χρονη συμπατριώτισσά τους στην Ιστιαία Εύβοιας από τον Αλμυρό τη Δευτέρα για να την εξωθήσουν σε πορνεία.

Κανένα έλεος, ούτε για την ομοεθνή τους, που προφανώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν έδειξαν δύο Βούλγαροι ηλικίας 41 και 50 ετών, οι οποίοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη δυσμενή οικονομική θέση της γυναίκας και να βγάλουν χρήματα φέρνοντάς τη σε επαφή με τέσσερις άνδρες.

Ωστόσο, οι δράστες δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους καθώς η γυναίκα πέτυχε να ξεφύγει και να τους καταγγείλει στην Αστυνομία.

Χειροπέδες πέρασαν σε δύο Βούλγαρους ηλικίας 41 και 50 χρόνων οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας προχθές μετά από την καταγγελία της 50χρονης.

Οι δύο ομοεθνείς της, όπως κατήγγειλε, αποπειράθηκαν να τη φέρουν σε επαφή με τέσσερις άνδρες αγνώστων στοιχείων και ταυτότητας και να την εξωθήσουν σε ακολασία έναντι χρηματικού τιμήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, συνομήλικος ομοεθνής της, της είπε ότι θα τη μετέφερε στην Ιστιαία με σκοπό να τη γνωρίσει στον 41χρονο, συμπατριώτη τους, για γάμο. Η 50χρονη πείστηκε και δέχτηκε να τη μεταφέρει. Ωστόσο, οι δύο μαστροποί την έφεραν σε επαφή με τέσσερις άνδρες και της ζήτησαν να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί τους έναντι τιμήματος.

Η 50χρονη η οποία προφανώς αρνήθηκε και κατάφερε και να ξεφύγει, έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και τους κατήγγειλε.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν καθώς στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι προσπάθησαν όντως να εξωθήσουν σε πορνεία την ομοεθνή τους.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου