ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο 28χρονος Γιώργος Βέτσικας

νεκρός-σε-τροχαίο-ο-28χρονος-γιώργος-βέτ-851206

Με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του χθες ένας 28χρονος από την Κερασιά του Πηλίου, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, πέφτοντας σε παρακείμενο χαντάκι με χαμηλή βλάστηση.
Νεκρός είναι ο Γιώργος Βέτσικας από την Κερασιά, αντιπρόεδρος του Α.Σ. «Αετός Κερασιάς», που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα που έγινε γύρω στις 7.30 χθες το πρωί στο δρόμο Κερασιάς- Βόλου, λίγα χιλιόμετρα πριν τις Γλαφυρές. Ο άτυχος Γιώργος κατευθυνόταν στην εργασία του στο Βόλο, δυστυχώς όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.
Στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του μάρκας Polo, όπου κείτονταν το άψυχο σώμα του νεαρού παλληκαριού, έφτασε πρώτη η αδερφή του μαζί με φίλους του. Ειδοποιήθηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί από συναδέλφους του ότι δεν είχε παρουσιαστεί στη δουλειά του. «Μαύρα φίδια» έζωσαν τους δικούς του ανθρώπους, που αμέσως άρχισαν να ψάχνουν με αυτοκίνητα τι μπορεί να είχε συμβεί.
Παρά το γεγονός ότι στο σημείο του δυστυχήματος ο δρόμος είναι φαρδύς και σε ευθεία, το «κομματιασμένο αυτοκίνητο» δεν διακρινόταν εύκολα από το δρόμο. Όσο περνούσε η ώρα η αγωνία μεγάλωνε, ωστόσο όλοι πίστευαν ότι ενδεχομένως ο Γιώργος να «έκανε μία στάση» πριν πάει για δουλειά. Επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδρομή από Βόλο προς Κερασιά, λίγο μετά τις Γλαφυρές, οι ελπίδες εξανεμίστηκαν. Το πράσινο Polo φαίνονταν αμυδρά πίσω από τους θάμνους.
Στα συντρίμμια του αυτοκινήτου εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές στιγμές ενώ την ίδια ώρα έφτανε και το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί από το Βόλο.
Παράλληλα στο τόπο του δυστυχήματος έφτασαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που χρειάστηκε να παρέμβει για να απεγκλωβίσει τον 28χρονο, που είχε πολλά κατάγματα στο κρανίο.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και από εκεί στη Λάρισα για νεκροτομή. Ο θάνατός του πιθανότατα ήταν ακαριαίος, αν και το πόρισμα της νεκροτομής θα δώσει τις οριστικές απαντήσεις.
Την ίδια ώρα στην Κερασιά οι σπαρακτικές φωνές της μητέρας του έσκιζαν τον παγωμένο ουρανό του μικρού χωριού, που βυθίστηκε στο πένθος.
Η ίδια οικογένεια μόλις πριν από κάμποσα χρόνια θρηνούσε το χαμό του πατέρα του άτυχου 28χρονου σε ηλικία μόλις 45 χρόνων. Η τραγωδία όμως δεν σταματά εδώ. Τη δεκαετία του ’80 η ίδια οικογένεια αποχαιρέτησε ακόμη ένα παλληκάρι, θείο του 28χρονου, στην ίδια μάλιστα ηλικία που χάθηκε από ηλεκτροπληξία.
Οι καρδιές όλων ράγισαν στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. Σπάραζε η δύστυχη μητέρα του Κυρατσώ, που για μία ακόμη φορά αποχωρίζεται ένα δικό της άνθρωπο, και η μονάκριβη αδερφή του Φωτεινή που τόσα χρόνια είχαν προστάτη τους το νεαρό Γιώργο.
Ο 28χρονος δούλευε σε εργολάβο του ΟΤΕ στο Βόλο και κάθε μέρα έκανε το ίδιο δρομολόγιο. Το χθεσινό έμελλε να είναι το τελευταίο. Μεγάλη του αγάπη ο Αετός Κερασιάς, η ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού στην οποία αγωνίστηκε αρκετά χρόνια ως ποδοσφαιριστής, ενώ τον τελευταίο χρόνο συμμετείχε στη Διοίκηση του Συλλόγου από τη θέση του αντιπροέδρου. Οι συναθλητές του και όλα τα μέλη του Συλλόγου του Αετού Κερασιάς συντετριμμένοι από χθες το πρωί, έσπευσαν αμέσως να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Γιώργος δεν υπάρχει πιά. Σύσσωμο σήμερα το Συμβούλιο και η ποδοσφαιρική ομάδα θα πούνε σήμερα το στερνό αντίο στον άτυχο 28χρονο.

Σήμερα συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα συνοδεύσουν το Γιώργο στο τελευταίο του ταξίδι. Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Κερασιάς στις 2 το μεσημέρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου