ΤΟΠΙΚΑ

Προσφέρουν εθελοντικά πρώτες βοήθειες

προσφέρουν-εθελοντικά-πρώτες-βοήθει-216555

Νεοσύστατη διαδικτυακή πρωτοβουλία με πολλούς αποδέκτες η Λέσχη Εθελοντών Βόλου

Νέα διαδικτυακή προσπάθεια είναι η Λέσχη Εθελοντών Βόλου που δημιουργήθηκε στις αρχές της χρονιάς, με στόχο την προσφορά πρώτων βοηθειών σε όλες τις ομάδες πληθυσμού. Συντονιστής της διαδικτυακής πρωτοβουλίας που μετράει ήδη 300 ένθερμους φίλους, είναι ο Πέτρος Γαβαλάς, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά τη βοήθειά του στον Ερυθρό Σταυρό, το Νοσοκομείο Βόλου, την Κουζίνα αλληλεγγύης κι όπου αλλού ζητείται η συνδρομή του.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο συντονιστής της προσπάθειας ανέφερε ότι «δημιουργήθηκε με αφανείς ήρωες που προσφέρουν ανιδιοτελώς. Οπου και όπως μπορεί ο καθένας μας, συνεργάζεται και συμμετέχει σε άλλες ομάδες και φορείς, σε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Είμαστε κοντά στην πόλη μας παρέχοντας πρώτες βοήθειες και εκπαιδεύοντας Συλλόγους, Σωματεία, σχολεία πάνω στις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα συγκεντρώνουμε καπάκια, φάρμακα και συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης μας».

Η σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία, επιχειρεί να αγκαλιάσει ανθρώπους κάθε ηλικίας, υλοποιώντας, ταυτόχρονα, τους στόχους της, με τη συνδρομή κατοίκων της περιοχής μας, οι οποίοι διαθέτουν ανάλογες ευαισθησίες.

Ο κ. Γαβαλάς, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος για την παροχή πρώτων βοηθειών και έχει τιμηθεί από τον Ερυθρό Σταυρό για την εθελοντική του προσφορά, απευθύνει κάλεσμα σε όσους επιθυμούν, να συνδράμουν την προσπάθεια, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 6945421585, για περισσότερες πληροφορίες.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου