ΤΟΠΙΚΑ

Κηδεύτηκε 64χρονος συνταξιούχος της ΕΒΙΕΣΚ

κηδεύτηκε-64χρονος-συνταξιούχος-της-εβ-217586

Την τελευταία του πνοή άφησε προχθές το βράδυ μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο 64χρονος Βολιώτης, Αποστόλης Πιλάτος, λεβητοποιός συνταξιούχος της ΕΒΙΕΣΚ, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο και μετά τον τραυματισμό του η υγεία του δυστυχώς δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε χθες από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως σε κλίμα ανείπωτης οδύνης. Η οικογένειά του έχασε τον άνθρωπό της σε μερικές εβδομάδες, ενώ μέχρι πρότινος ήταν καλά στην υγεία του, πάντοτε εύθυμος, με την καλή κουβέντα.

Ο 64χρονος τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του και στο κεφάλι σε τροχαίο που συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου σε κεντρικό δρόμο όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο που ανέβαινε κάθετο δρόμο.

Ο άτυχος άνδρας χτύπησε και στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Το διάστημα που ακολούθησε νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική, την Παθολογική Κλινική και την Ορθοπεδική, ενώ αργότερα κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης.

Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε καθώς εμφάνισε πυρετό λόγω παθολογικού προβλήματος με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη εφικτό και εξέπνευσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου