ΤΟΠΙΚΑ

Παίζει κανονικά την Κυριακή

παίζει-κανονικά-την-κυριακή-851206

Είχαν δίκαιο τελικά οι άνθρωποι της Νίκης που δεν ανησυχούσαν για τον μη ορισμό του αγώνα με τον Εορδαϊκό. Η προσφυγή του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Μπούκα προέκυψε ξαφνικά προχθές και όπως ήταν φυσικό σκόρπισε ξανά ανησυχία, αλλά ήταν τελικά μια εντελώς διαδικαστική υπόθεση για την κυανόλευκη ΠΑΕ.
Χθες η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής όρισε κανονικά την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό, μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Εορδαϊκού. Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΕΠΟ ο διαιτητής και οι βοηθοί του.
Γενικότερα στη Νέα Ιωνία δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα με την απρόσμενη αυτή εξέλιξη. Η διοίκηση εμφανίζονταν καθησυχαστική, ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία δήλωναν ακόμη και όταν προέκυψε το θέμα απόλυτα συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Να λοιπόν που τα λεγόμενα τους επαληθεύτηκαν και η Νίκη ξεπερνά και αυτό το εμπόδιο. Πάντως σίγουρα, το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα από τις προσφυγές και τα αιτήματα αποβολής της από το πρωτάθλημα. Πλησιάζει άλλωστε η 25η Ιανουαρίου, ημέρα που τελειώνει η διορία που έχουν δώσει παίκτες και προπονητές στους οποίους οφείλονται χρήματα. Βέβαια θα μεσολαβήσει μέχρι τότε και η ΓΣ της ομάδας -θα γίνει το Σάββατο και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον- και επικρατεί η πεποίθηση ότι θα βρεθεί εκεί κάποια λύση…
Καμία πληροφόρηση για Σωτρίνη
Καμία απολύτως πληροφόρηση από τον Στράτο Γιδόπουλο είχαν χθες ο Χόρχε Μπάριος και ο Αντώνης Σωτρίνης όσον αφορά στην τύχη της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ για την μείωση της ποινής του δεύτερου. Με τον έμπειρο παράγοντα της Νίκης κανείς δεν μπόρεσε χθες όλη τη μέρα να επικοινωνήσει μαζί του από την ομάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει ένα σημαντικό οικογενειακό πρόβλημα που τον απασχολεί τις τελευταίες ημέρες. Ετσι άγνωστο παραμένει ακόμη αν μειώθηκε η ποινή του Σωτρίνη κι αν ο παίκτης θα βρίσκεται στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το παιχνίδι της Κυριακής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και εμφανίζονται έτοιμοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Αναμφίβολα η βαθμολογική θέση του αντιπάλου αποδεικνύει οτι δεν θα έχουν εύκολο έργο, αλλά από την άλλη η Νίκη έχει δείξει οτι τα καταφέρνει καλά απέναντι στους δυνατούς του πρωταθλήματος και αυτό που την ενδιαφέρει είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο για τους κυανόλευκους, που την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν το προγραμματισμένο ρεπό τους. Πάντως η διοίκηση δεν εκμεταλλεύτηκε το αγωνιστικό κενό για να κάνει νέες προσθήκες στο ρόστερ, που θα είχαν τον ανάλογο χρόνο μάλιστα να προσαρμοστούν πιο εύκολα και εκτός του Μιχάλη Κουτσογιάννη μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτηθεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής.
Κλειστή η Γ.Σ
Από την ΠΑΕ Νίκη ανακοινώθηκε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση του προσεχούς Σαββάτου (23/1) θα έχουν όσοι είναι μέτοχοι και όσοι έχουν κάνει προεγγραφές για την αγορά μετοχών με την προσκόμιση των σχετικών αποδείξεων. Ετσι οι φίλαθλοι που δεν συγκαταλέγονται σε μια από τις δυο παραπάνω κατηγορίες δεν μπορούν να δώσουν το παρών…
Εμβόλιμη αγωνιστική
Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της τρίτης Εθνικής κατηγορίας, μετά από αίτημα του ΟΠΑΠ. Από το πρόγραμμα εξαιρείται η αναμέτρηση Καλλιθέα-Παναργειακός, που θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Επίσης, η ΕΕΠ αποφάσισε η 20η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ενώ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα γίνει η 22η αγωνιστική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου