ΤΟΠΙΚΑ

Με Ηρακλή Χάλκης ο Εθνικός Ολυμπιακός στο Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος

με-ηρακλή-χάλκης-ο-εθνικός-ολυμπιακός-851206

Την προσοχή τους στην 27η αγωνιστική έχουν στρέψει οι ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος
Τον πρώτο του αντίπαλο στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος έμαθε χθες ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου, καθώς στις 18/4 θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Χάλκης που ήταν ο νικητής στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας.
Ο Ηρακλής Χάλκης χθες κατέκτησε το Κύπελλο Λάρισας κερδίζοντας 3-2 στην παράταση τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
Στον ίδιο όμιλο θα παίξουν η Δόξα Μητρόπολης που είναι κυπελλούχος Καρδίτσας με την κυπελλούχο Τρικάλων (ο τελικός 4/4 με Φαρκαδόνα-Μετέωρα), ενώ στις 25/4 θα παίξουν οι νικητές των δυο ζευγαριών.
Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας την περίοδο 2006-2007 οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ χωρίζονται σε 8 ομίλους.
Ο Ολυμπιακός είναι στον 3ο όμιλο και αν είναι νικητής θα παίζει με τον νικητή του 4ου ομίλου όπου είναι οι κυπελλούχοι Αιτ/ νίας, Αρτας, Ευρυτανίας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Κερκύρας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Φωκίδας.

Το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος δεν διεξήχθη πέρσι, ενώ ο τελευταίος τελικός είχε γίνει στο Βόλο με κυπελλούχο τον Κεραυνό Κερατέας και τίτλο στο θεσμό έχει κατακτήσει και η Νίκη.
Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του Κυπέλλου είναι:
Πρώτος γύρος (εκτός του 7ου ομίλου) στις 18/4
Δεύτερος γύρος στις 25/4
Τρίτος γύρος (Τελικός Ομίλου) στις 9/5
Προημιτελικοί αγώνες στις 16/5)
Ημιτελικοί αγώνες στις 23/5
Τελικός αγώνας στις 30/5
Ντέρμπι
Την προσοχή τους στην 27η αγωνιστική έχουν στρέψει οι ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Ρήγα στο 6ο και τελευταίο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της Μαγνησίας, ενώ ο Εθνικός Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έρθει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος στην Λάρισα με την ομάδα της Νίκαιας.
Το τέσσερα στα τέσσερα έχουν βάλει στόχο στο Βελεστίνο και θέλουν μετά από τις δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον Εθνικό Ολυμπιακό στα τοπικά ντέρμπι να κάνουν το δυο στα δυο και κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου. Οι κυανόλευκοι έχουν επικρατήσει μέχρι στιγμής και στα τρία τοπικά ντέρμπι και τώρα θέλουν να επιβληθούν εκ νέου του Αστέρα, όπως είχε γίνει στις 19/11/06 με σκορ 2-1.
Μετά την εκτός έδρα επιτυχία επί του Εθνικού Ολυμπιακού σειρά παίρνει ο Ρήγας για τον Αστέρα Ριζομύλου. Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι , ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι καλούνται να δώσουν οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου σε διάστημα μιας εβδομάδας δίχως όμως τίποτα να τους φοβίζει, αφού έχοντας εξασφαλίσει προ πολλού την παραμονή, στόχος πλέον της ομάδας είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία αλλά και το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου