ΤΟΠΙΚΑ

Ενισχύεται με νοσηλευτές και 5μηνίτες το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου

ενισχύεται-με-νοσηλευτές-και-5μηνίτες-229165

Προκηρύχθηκαν θέσεις τακτικού προσωπικού, ενώ θα αναλάβουν υπηρεσία και συμβασιούχοι

Μικρή ενίσχυση σε νοσηλευτικό προσωπικό θα προκύψει για το Νοσοκομείο Βόλου το 2016, καθώς δημοσιεύτηκε προκήρυξη (5K/2015) του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 690 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Με μια ακόμη προκήρυξη το προηγούμενο διάστημα, πάλι μέσω ΑΣΕΠ, προκηρύχθηκαν κι άλλες θέσεις τακτικού προσωπικού με το σύνολο των προς πλήρωση θέσεων στο Νοσοκομείο Βόλου, και από τις δύο προκηρύξεις, να ανέρχεται σε έξι.

Ειδικότερα, πρόκειται να προσληφθούν από την προκήρυξη 4Κ/2015 για 226 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας ένα άτομο στο Νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα κατηγορίας ΥΕ με ειδικότητα βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 20ης Νοεμβρίου 2015. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Πέντε θέσεις ΔΕ και ΤΕ

Στο μεταξύ, με τη νέα προκήρυξη 5Κ/2015 θα καλυφθούν στο Νοσοκομείο Βόλου πέντε θέσεις μονίμου προσωπικού και συγκεκριμένα:

  • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, δύο (2) θέσεις, με αποδεκτό τίτλο: Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Νοσηλευτικής Σχολής (ΜΤΕΝΣ) ή ειδικοτήτων Βοηθών Νοσηλευτών ή Βοηθών Νοσοκόμων ή Νοσηλευτικής ή Νοσηλευτικής Τραυματολογίας (Βοηθός Τραυματολογίας ορθοπεδικής) ή Νοσηλευτικής Χειρουργείου ή Νοσηλευτικής Ογκολογικών Παθήσεων (Ειδικής Νοσηλευτικής) ή Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ή Νοσηλευτικής Ατόμων με Ψυχικές Παθήσεις ή Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής ή Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας ή Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας ή Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου ή Βοηθός Νοσηλευτικής Ογκολογικών παθήσεων ή Βοηθός Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ή Βοηθός Νοσηλευτικής Ατόμων με Ειδικές παθήσεις ή Βοηθών Γενικής Νοσηλείας ή Βοηθός Νοσηλευτή δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Αδεια άσκησης επαγγέλματος βοηθού νοσηλευτή ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος βοηθού νοσηλευτή.
  • ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, μία (1) θέση με αποδεκτό τίτλο Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Ραδιολογίας και Ακτινολογίας και βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Τεχνολόγου Ραδιολόγου – Ακτινολόγου (ΤΕ).
  • Δύο θέσεις Νοσηλευτικής ΤΕ με πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Νοσηλευτικής και με Αδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτού – Νοσηλεύτριας (ΤΕ) ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος Νοσηλευτού – Νοσηλεύτριας (ΤΕ).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 5Κ/2015 άρχισε χθες 17 Νοεμβρίου και λήγει την 1 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 7ης Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Προσεχώς 19 πενταμηνίτες.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία στο Νοσοκομείο Βόλου συνολικά 19 συμβασιούχοι για απασχόληση 5 μηνών.

Σύμφωνα με τον τελικό πίνακα, θα τοποθετηθούν 14 βοηθοί νοσηλευτών, ένας ΠΕ Διοικητικών, 1 ΔΕ τεχνικών κατασκευών, 1 ΠΕ Πληροφορικής, 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγος και ένας ΤΕ Πληροφορικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου