ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο… ο στόχος τα θετικά αποτελέσματα

αύριο-ο-στόχος-τα-θετικά-αποτελέσμα-851206

Σημαντικά παιχνίδια για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας περιλαμβάνει η αυριανή 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Ο Πύρασος παίζει στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας (15.00), ενώ η Α.Ε. Διμηνίου δίνει πολύ σημαντικό αγώνα για την παραμονή της με τον Πυργετό στο Διμήνι (15.00).

Ολα για τη νίκη
Τη νίκη με κάθε τρόπο θα επιδιώξει να πάρει αύριο η Α.Ε. Διμηνίου κόντρα στον πολύ ισχυρό Πυργετό. Η ομάδα της Αισωνίας βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς είναι προτελευταία στη βαθμολογία, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα αύριο και να «πιάσει» για πρώτη φορά τη ζώνη του υποβιβασμού. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Α.Ε.Δ πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς χωρίς αγώνα, καθώς η αντίπαλος ομάδα του Αστέρα Ιτέας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Πλέον το αυριανό παιχνίδι είναι «ζωής ή θανάτου» και μόνο με νίκη οι Διμηνιώτες θα ελπίζουν σε παραμονή. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου προβληματίζεται, και δικαιολογημένα, για τη μεγάλη αγωνιστική απραξία της ομάδας από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από το ματς με το Λιανοκλάδι στις 20 Δεκεμβρίου το οποίο κιόλας διακόπηκε. Για το εν λόγω παιχνίδι δεν έχει αποφασίσει ακόμα η ΕΠΟ πράγμα το οποίο αναμένεται να γίνει εντός της άλλης εβδομάδας.
Στα καθαρά αγωνιστικά η ομάδα θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη και θα προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. «Μισό» γκολ ίσως είναι αρκετό γι’ αυτό και θα ακολουθηθεί συντηρητική τακτική που θα προσαρμόζεται ανάλογα με την τροπή που θα πάρει το παιχνίδι. Για το αυριανό ματς ο Θάνος Θεοδώρου μπορεί να υπολογίζει στους: Μόσιο, Κωνσταντάκο, Γκέρτσο, Πολυβρόχο, Γιαννόπουλο, Τ. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Κότσκα, Ντουκόλη, Παναγιωτίδη, Χαριτίδη, Κόφφα, Μπριάζνα, Αραμπατζή, Κουκουβίνο, Σκούρα, Σπυρόπουλο, Ζαχαράκη, Γεωργούλα, Νάνο και Ζαρκάδα. Εκτός έμειναν οι φαντάροι Παπαευαγγέλου, Παρίσης και Τσουκάλης και ο Καραπλιάγκος που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με το Βελούχι. Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Τάτσης του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τους Λιάρο και Γούδα του ίδιου συνδέσμου.

Θέλει επιστροφή στις επιτυχίες

Για θετικό αποτέλεσμα θα ταξιδέψει αύριο στη Φιλιππούπολη ο Πύρασος, θέλοντας έτσι να σβήσει την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Τύρναβο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θέλει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο για τον σοβαρό Πύρασο. Το σημαντικότερο είναι η ψυχολογία της ομάδας που η αλήθεια είναι πως πληγώθηκε αρκετά με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και έχει πεισμώσει παίκτες και τεχνικό τιμ. Ο κ. Μπακάλης είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του. «Πάμε για θετικό αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο παιχνίδι ωστόσο αν είμαστε σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» δήλωσε ο τεχνικός των Αγχιαλιτών.

Τονωτική ένεση υπήρξε και από τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Στάμο, ο οποίος τόνισε στους παίκτες πως δεν πρέπει να απογοητεύονται για την ήττα από τον Τύρναβο και πως η διοίκηση είναι πολύ περήφανη για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Στα αγωνιστικά ο κ. Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπασδάνη, τον τραυματία Στεφανή που έπαθε διάστρεμμα και τον επίσης τραυματία Κ. Κίτσο. Στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι θα έχει τους: Στούκα, Τσιλίγκο, Αποστολίδη Μ, Αποστολίδη Α., Αρσένο, Κρεβατά, Κωνσταντάκο, Νούσια, Γκάγκα, Τσάπι, Σπύρου, Δανόπουλο, Φλάμο, Φραγκούλη, Ρουκά, Δημητριάδη, Ζάγκα, Κίτσο Χ. και Πετρίδη. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάγειρας από την Εύβοια με βοηθούς τους Μπουρίκα και Γκρινιάρη επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου