ΤΟΠΙΚΑ

Αρχή β΄ γύρου αύριο για τον Βόλος 2004

αρχή-β΄-γύρου-αύριο-για-τον-βόλος-2004-851206

Αρχή β΄ γύρου αύριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου και ο Βόλος 2004 θα υποδεχθεί (3 μ.μ) στο Πανθεσσαλικό την Καβάλα, θέλοντας τη νίκη που θα διατηρήσει τη βολιώτικη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην κορυφή της βαθμολογίας.
Για την 8η αγωνιστική αύριο με αντίπαλο την Καβάλα ο προπονητής τού Βόλος 2004 Θωμάς Μακρής δεν θα έχει στη διάθεσή τη Ρουμάνα Ντούσα, η οποία αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Πελεκούδα που έχει ράγισμα στο χέρι, αλλά και την Κουσκούνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Λόγω λοιπόν των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Θωμάς Μακρής συνιστά προσοχή για το αυριανό ματς: «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά στο πρωτάθλημα», τόνισε ο τεχνικός του Βόλος 2004.
Η ομάδα θέλει να μπει με το δεξί στο δεύτερο γύρο, που ξεκινάει αύριο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στον πρώτο γύρο ο Βόλος 2004 συνέτριψε την Καβάλα εκτός έδρας με 6-2 και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και τώρα. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, η 24χρονη Σέρβα στόπερ Ντανιέλα Τραΐκοβιτς, η οποία υπολογίζεται ότι θα μπορεί να παίξει στις αρχές Φλεβάρη. Η αποστολή αποτελείται από τις: Αναστασάκη, Κανιάκα, Σταμοπούλου, Παπαδοπούλου, Μαλισιώρα, Γιοβάνοβιτς, Τσιρδάνη, Σάργκε, Ζήγρα, Δημητριάδη, Χατζηλιόντα, Κλόντζα και Λαβδογιάννη. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι η Τσιοφλίκη του συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τις Πίπη και Κομισοπούλου από τον ίδιο σύνδεσμο.
Τέλος να σημειωθεί ότι οι παίκτριες Δ. Παπαδοπούλου και Μαλισιώρα θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών που πραγματοποιεί προετοιμασία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της τον άλλο μήνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Ελπίδες Καρδίτσας-Φιλυριακός
Άρης-Αμαζόνες Δράμας
Βόλος 2004-Καβάλα 86’.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου