ΤΟΠΙΚΑ

Τιμητική πλακέτα στο Νικόλα Δεληγεώργη

τιμητική-πλακέτα-στο-νικόλα-δεληγεώρ-231577

Εγκαινιάστηκε προχθές το Δεληγεώργειο Πνευματικό Κέντρο Πέτρου και Παύλου

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στον πρόεδρο του Ιδρύματος Δεληγεώργη, Νικόλα Δεληγεώργη, για την εν γένει προσφορά του Ιδρύματος προς την Εκκλησία.

Η εκδήλωση τιμής πραγματοποιήθηκε προχθές, με αφορμή τα εγκαίνια του Δεληγεώργειου Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου. Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εν γένει προσφορά του Ιδρύματος προς την Εκκλησία και απένειμε προς το Πρόεδρο του Ιδρύματος Νικόλα Δεληγεώργη τιμητική πλακέτα. Στη συνέχεια ο Νικόλας Δεληγεώργης μίλησε εν συντομία για τη σπουδαιότητα αυτών των Πνευματικών Κέντρων, 12 μέχρι σήμερα, που αποτελούν κυψέλες διαπαιδαγώγησης των νέων.

Το ίδρυμα Δεληγεώργη δίνει μεγάλη σημασία και αναπτύσσει αξιόλογη δραστηριότητα στον κοινωνικό τομέα, έχοντας συνεργαστεί με άλλος φορείς, όπως με το δήμο Βόλου, με τον οποίο δημιούργησε κοινωνικά κέντρα, νεότητας, Κ.Α.Π.Η. κ.α.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που επιδεικνύει το Κοινωφελές Ιδρυμα «Αφών Δεληγεώργη», λόγω της οικονομικής κρίσης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Νικόλας Δεληγεώργης, καθιέρωσε να προσφέρεται ένα γεύμα στο κοινό, κάθε Κυριακή και ώρα 12.30 μ.μ.στο ισόγειο του κτιρίου Ιδρύματος «Ηλίου Μέλαθρον» Γκλαβάνη 37 – Αλεξάνδρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου