ΤΟΠΙΚΑ

Αρση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου

αρση-της-απόφασης-του-δημοτικού-συμβο-231614

Ζητά ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων του Π.Θ.

Να άρει την απόφασή του με την οποία παραχώρησε αίθουσα στο πρώην δημαρχείο στο Διμήνι, στη Χρυσή Αυγή για εσωκομματική της διαδικασία, ζητά από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου, με ψήφισμά του ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Τη στιγμή που η ηγετική ομάδα και μέλη της ναζιστικής αυτής οργάνωσης δικάζονται για εγκλήματα και κακουργηματικές πράξεις. Τη στιγμή που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα της εγκληματικής της δράσης και ο αρχηγός της αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η διεξαγωγή πανθεσσαλικής συνάντησης στην πόλη του Βόλου, και μάλιστα σε κτήριο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκράτη πολίτη.

Πολύ περισσότερο για εμάς τους πανεπιστημιακούς δασκάλους που είμαστε υπεύθυνοι για τη μετάδοση των δημοκρατικών και ουμανιστικών αρχών του Διαφωτισμού, των τεχνών και των επιστημών. Κάνουμε έκκληση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, στη νέα του συνεδρία αύριο Τετάρτη 18/11, να άρει την αρχική του απόφαση και να μην παραχωρήσει τη δημοτική αίθουσα στην εγκληματική οργάνωση», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου