ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 22χρονος Βολιώτης στρατιωτικός

νεκρός-22χρονος-βολιώτης-στρατιωτικός-851206

Τράκαρε με τη μηχανή του στις 9 Ιανουαρίου και υπέκυψε προχθές ο Δημήτρης Γερμάνης

Σε ηλικία μόλις 22 ετών έχασε τη ζωή του στρατιωτικός από τη Ν. Ιωνία, ο οποίος υπηρετούσε στη Ρόδο.

Ο Δημήτρης Γερμάνης, θύμα τροχαίου, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, νοσηλευόμενος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο νεαρός Επαγγελματίας Οπλίτης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 9 Ιανουαρίου στη Ρόδο.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο 22χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος, αλλά δεν το είχε ασφαλισμένο, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σε κρίσιμη κατάσταση διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρόδου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία όμως της υγείας του σημείωσε την περασμένη Τρίτη σημαντική επιδείνωση και οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη διακομιδή του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Χθες όμως ο 22χρονος στρατιωτικός μετά από πολυήμερη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, δεν άντεξε και δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πένθος βύθισε το πατρικό του σπίτι, στην οδό Μυτιλήνης 5 στη συνοικία Πέτρου και Παύλου της Νέας Ιωνίας, ο πρόωρος και άδικος θάνατός του.

Το αγαπημένο τους παλικάρι θα αποχαιρετήσουν σήμερα για τελευταία φορά η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του θα γίνει στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου