ΤΟΠΙΚΑ

Υπάρχει ακόμη δύσκολος δρόμος για την τελική σωτηρία της Νίκης

υπάρχει-ακόμη-δύσκολος-δρόμος-για-την-851206

Ο δρόμος για την σωτηρία της Νίκης είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά πλέον όλοι στη Νέα Ιωνία έχουν πιστέψει πως αυτό που πριν λίγο καιρό έδειχνε ακατόρθωτο, τώρα είναι απλά δύσκολο αλλά εφικτό. Σε 10 αγώνες που απομένουν η Νίκη θέλει και μπορεί να πετύχει την παραμονή της, ενώ στην ομάδα δεν λείπουν και οι αισιόδοξοι που δεν μιλούν απλά για παραμονή αλλά για μια καλή θέση.
Ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος βλέπει το κάθε παιγνίδι ξεχωριστά, θεωρεί παρένθεση το τελευταίο ματς στην Τρίπολη και ζητά από τους παίκτες να έχουν την ίδια αγωνιστικότητα των πέντε προηγούμενων αγώνων, όταν και κατάφεραν να μείνουν αήττητοι και στα 5 και να ξεκολλήσουν από τον “πάτο” της βαθμολογίας, βάζοντας τώρα από κάτω Μεσσηνιακό και Προοδευτική.
Βέβαια στη Νίκη σκέφτονται τις “ευκαιρίες” που έχασαν να ξεφύγουν πολύ νωρίτερα και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία με χαμένους βαθμούς και παιγνίδια στο Βόλο κυρίως με Πανσερραϊκό,Μεσσηνιακό, ενώ συνολικά οι χαμένοι βαθμοί στο Πανθεσσαλικό ήταν στα παιγνίδια Νίκη Βόλου – Αγροτικός Αστέρας 1-2, Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης 1-1, Νίκη Βόλου – Εθνικός 1-1, Νίκη Βόλου – Καλαμάτα 0-0, Νίκη Βόλου – Θρασύβουλος 1-1, Νίκη Βόλου – Αγροτικός Αστέρας 0-1, Νίκη Βόλου – Μεσσηνιακός 0-0 και τώρα, εκτός από το απόλυτο της έδρας ως το τέλος, θέλει και βαθμούς εκτός, παίζοντας σε Γιάννινα, Προοδευτική, Eθνικό, Καλλιθέα και Καλαμάτα.
Θετικό ήταν για τη Νίκη ότι παρά την ήττα στην Τρίπολη δεν άλλαξε θέση, αφού έχασε και ο Μεσσηνιακός που παραμένει χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, αφού αν και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ματς με τον Ηλυσιακό τη Δευτέρα με φάουλ του Γκαρόζη στο 70 και προς στιγμήν έδειξε ικανός να φύγει με τους τρεις βαθμούς από του Zωγράφου, ένας πρώην Νικιώτης παίκτης… έδωσε ανάσες στη Νίκη!!! Ο Mαρκομιχάλης με κεφαλιά ισοφάρισε και ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο, έπειτα από σέντρα του Παπαδημητρίου, έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα στο 80 χαρίζοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Hλυσιακό.
Στη Νίκη πάντως θέλουν να έχει η δίκη τους ομάδα επιτυχίες και να μην εξαρτάται από αποτελέσματα άλλων και πάνω απ όλα κοιτούν το επόμενο παιγνίδι μετά την διακοπή, όπου με νίκη επί του Πανθρακικού θα τον φθάσει στην 14η θέση.
“Στην ομάδα πλέον υπάρχει πίστη και η παραμονή είναι θέμα χρόνου, ενώ πάντα χρειάζεται η τύχη που σε συνδυασμό με το πάθος και την διαρκή προσπάθειά μας θα μας δικαιώσει για να μην πάει χαμένη μια χρονιά”, δηλώνει ο νεαρός μέσος Μιχάλης Κουτσογιάννης που θα είναι απουσία στο ματς με τον Πανθρακικό, αφού είναι τιμωρημένος .
Ο Δημήτρης Μπαλάφας θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της Νίκης για το ματς με τον Πανθρακικό, ενώ το ιατρικό τιμ των κυανολεύκων εκφράζει την αισιοδοξία του πως θα μπορέσει να δώσει το παρών και ο Αφόνσο που ταλαιπωρείται από θλάση. Αλλωστε επτά κάρτες συμπλήρωσε ο Σίμιτς που θα εκτίσει την ποινή του με Γιάννινα και Προοδευτική.

Δεν βρέθηκε αντίπαλος για φιλικό ματς που ήθελε η Νίκη για την Κυριακή, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να καλύψει το κενό της διακοπής του πρωταθλήματος, αφού αρνητικές απαντήσεις στις προτάσεις της Νίκης για φιλικό παιχνίδι έδωσαν ο Ολυμπιακός Πειραιώς και η Λάρισα. Οι βυσσινί πάντως άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει φιλική συνάντηση μεταξύ των δυο ομάδων στο μέλλον. Ετσι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα δώσει ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή, που θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κρίσιμο ματς της 25ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.
Στο μεταξύ πληρωμές ίσως σήμερα και αύριο περιμένουν παίκτες και τεχνική ηγεσία στη Νίκη. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του στην μεγάλη «μάχη» που δίνουν για να κρατήσουν την ομάδα στην Β’ Εθνική, αναμένουν από την διοίκηση να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις της δείχνοντας ότι βρίσκεται κοντά τους, καταβάλλοντας τουλάχιστον τους μισθούς του προηγούμενου μήνα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό που θα διεξαχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα την 1η Απριλίου στις 4 μ.μ.
Εκδρομή στα Γιάννινα
Εκδρομή στα Γιάννενα, δυο εβδομάδες πριν, ανακοίνωσαν οι Blue Angels: «Ο Σ. Φ. Blue Angels διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Νίκη Βόλου την Μεγάλη Τετάρτη 4/4/07. Ολοι στα Γιάννενα για να φωνάξουμε για τη ΝΙΚΑΡΑ μας. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου «Κρήτης με Μαιάνδρου» μέχρι Μεγάλη Τρίτη βράδυ 3 Απριλίου. Αναχώρηση από τα γραφεία μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου