Ούτε γάζες δεν είχε το Κ.Υ. Σκιάθου για 30χρονο που τραυματίστηκε

Τελευταία ενημέρωση: 2015-11-16, 15:30:06
Με ιδιωτικό Ι.Χ. μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σκιάθου ο 30χρονος καθώς το ασθενοφόρο ελλείψει προσωπικού είναι καθηλωμένο
Ούτε γάζες δεν είχε το Κ.Υ. Σκιάθου για 30χρονο που τραυματίστηκε

Με σπασμένο ώμο βρισκόταν επί επτά ολόκληρες ώρες μέχρι να φτάσει από τη Σκιάθο στο Βόλο, ο 30χρονος Αργύρης Κουτσιρίμπας, τερματοφύλακας τoυ ερασιτεχνικού σωματείου Α.Ε. Διμηνίου. Για κακή του τύχη τραυματίστηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα της Σκιάθου, που έγινε χθες στο νησί του Παπαδιαμάντη και από εκεί αρχίζει το δράμα του. 

Δεν του έφτανε ο πόνος από το σοβαρό τραυματισμό του, είχε να «παλέψει» και με τα γνωστά προβλήματα που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν το νησί εξαιτίας της υποβαθμισμένης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Σκιάθου λόγω έλλειψης προσωπικού και αναλώσιμων υλικών.

Οι άνθρωποι της Α.Ε. Διμηνίου μόλις τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής σε συνεννόηση με τους παράγοντες της Σκιάθου επικοινώνησαν με το Κέντρο Υγείας ζητώντας να μεταβεί ασθενοφόρο στο γήπεδο. Επειδή ωστόσο οδηγός δεν υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες καθώς έληξε η σύμβασή του, δηλώθηκε αδυναμία και έτσι ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό όχημα και αφού πρώτα του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από φυσικοθεραπευτή, που έτυχε να βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου.

Η ταλαιπωρία όμως συνεχίστηκε και στο Κέντρο Υγείας καθώς ο τραυματισμένος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το γενικό αρχηγό Γιώργο Κανδήλα και τον Παν. Κόκορη, μέλος του Δ.Σ., που μίλησαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, υποχρεώθηκε να περιμένει αρκετή ώρα μέχρι να κληθεί γιατρός για να τον εξετάσει και να υποβληθεί σε ακτινογραφίες για να διαπιστωθεί ότι έχει υποστεί κάταγμα στον ώμο.

Τραγική ειρωνεία, όπως κατήγγειλαν οι δύο παράγοντες σε οργισμένο τόνο, «Στο Κέντρο Υγείας δεν υπήρχαν ούτε γάζες για να βάλουν οι γιατροί στον τραυματία με αποτέλεσμα, παράγοντες του σωματείου της Σκιάθου να εφοδιάσουν με τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά το προσωπικό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 30χρονο τερματοφύλακα.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο Κέντρο Υγείας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των παραγόντων της Α.Ε. Διμηνίου, που βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση να μην μπορούν να παρέχουν την ιατρική φροντίδα, που χρειάζονταν ο παίκτης εξαιτίας των ελλείψεων που ταλαιπωρούν το Κέντρο Υγείας του νησιού.

«Συναντήσαμε μία πρωτόγνωρη και απαράδεκτη κατάσταση που δεν τιμά κανένα. Δεν είναι δυνατόν ένα Κέντρο Υγείας να μην έχει προσωπικό και υλικά να παρέχει φροντίδα σε κάποιον που την χρειάζεται» τόνισαν οι κ.κ. Κανδήλας και Κόκορης, μεταφέροντας την απογοήτευσή τους για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας. Ο τραυματισμένος παίκτης αναμένονταν να φτάσει χθες το βράδυ στο Βόλο για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να αναλάβουν την αποθεραπεία του.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=