ΤΟΠΙΚΑ

Λύση της σύμβασης για Καταφύγιο Αδέσποτων

λύση-της-σύμβασης-για-καταφύγιο-αδέσπ-239995

Ζητά ο Νίκος Κανελλής μετά τη δικαστική καταδίκη του ιδιώτη

Ζήτημα λύσης της σύμβασης που έχει υπογράψει ο δήμος Βόλου με τον ιδιώτη διαχειριστή του Καταφυγίου Αδέσποτων, μετά την ποινή φυλάκισης δύο ετών που επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, θέτει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Κανελλής.

Σε ερώτηση που καταθέτει προς το δημοτικό συμβούλιο, που συνεδριάζει σήμερα, στις 6 το απόγευμα, ρωτά «για ποιο λόγο η σύμβαση του δήμου Βόλου με τον κ. Πολύζο συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ τη στιγμή που το δικαστήριο καταδίκασε τον εν λόγω ιδιώτη για κακοποίηση ζώων;

Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσει ο δήμος Βόλου την παροχή φροντίδας που χρειάζονται τα αδέσποτα σκυλιά που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Κυνοκομείο ώστε να μην επαναληφθούν ξανά οι ίδιες απαράδεκτες και εντελώς απάνθρωπες συμπεριφορές;».

Σύμφωνα με τον κ. Κανελλή, «αυτά είναι τα αποτελέσματα της παραχώρησης αρμοδιοτήτων από το δήμο σε ιδιώτες. Η μόνη λύση θα ήταν η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού του δήμου Βόλου για το Κυνοκομείο και η παράλληλη ουσιαστική εμπλοκή των Φιλοζωικών Οργανώσεων, των Κτηνιάτρων της πόλης και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου