ΤΟΠΙΚΑ

Προβληματισμός… για τις απουσίες

προβληματισμός-για-τις-απουσίες-851206

Προβληματισμός επικρατεί στη Νίκη από τις αρκετές απουσίες της ομάδας για το εκτός έδρας παιγνίδι την Κυριακή με τη Δόξα Κρανούλας, με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να θέλει το δεύτερο φετινό διπλό της για να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική της θέση. Αλλά εκεί που όλοι περίμεναν ενίσχυση… οι αποχωρήσεις γίνονται περισσότερες
Ο προπονητής Χόρχε Μπάριος που την Τετάρτη παρακολούθησε το ματς του Θησέα με τους Νέους Αθλητές Νίκης πονοκεφαλιάζει για την αποστολή της ομάδας, καθώς εκτός του ότι υπάρχουν οι απουσίες των τιμωρημένων Σάντσεζ και Σωτρίνη που τον προβληματίζουν ιδιαίτερα για την ενδεκάδα, χθες υπήρξε η λύση των συμβολαίων Χατζηλιόντα και Χατζηκωνσταντίνου, το ίδιο θα συμβεί ίσως σήμερα με τον Κουσίδη, στασιμότητα υπήρξε στο θέμα του Λιάρου, ενώ παρ’ ότι λέγεται πως θα λυθεί και το συμβόλαιο του Σαπαλίδη, προφανώς αυτό θα γίνει μετά το Κυριακάτικο ματς. Θυμίζουμε ότι εδώ και καιρό έχει φύγει από τη Νίκη ο Ουρουγουανός Μπένγκουα, ενώ παρελθόν πρέπει να θεωρείται και ο Ομπίνα, που ήρθε τραυματίας το Σεπτέμβριο και δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο ματς.
Όσον αφορά στην ενίσχυση, υπάρχει η επιστροφή στην ομάδα του Μιχάλη Κουτσογιάννη από τον ΑΟΚ, που όμως χρωστά τιμωρία και έτσι οι λύσεις για τον Χόρχε Μπάριος είναι πολύ λίγες και φαίνεται πως οριακά θα συμπληρώσει αποστολή για την αναμέτρηση στην Κρανούλα.
Όσον αφορά πάντως στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, μάλλον θα συνεχισθεί μετά το Κυριακάτικο ματς, αφού ήδη απορρίφθηκε ο Ιταλός 20 ετών μέσος Μιγκέλ Σάντσις, που έχει γεννηθεί στο Τορίνο και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους.
Η ΠΑΕ Νίκη όπως φαίνεται δεν ρίχνει δίχτυα μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά κοιτάει και για κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να τη βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθειά της. Ετσι συνεχίζει να προπονείται με τη Νίκη ο Φερνάντο Γκαλβέζ, Ισπανός χαφ, που αγωνίζονταν στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας, ενώ ενδιαφέρον υπήρξε για έναν Ουρουγουανό με ιταλικό διαβατήριο, τον Αντρες Σετράρο, 28 χρονών που έχει θητεία στην Β’ Κατηγορία της Ιταλίας.
Από κει και πέρα πολύ κοντά στη Νίκη φαίνεται να είναι και ο Βολιώτης και πολύπειρος Αποστόλης Κουτσοκώστας, αλλά η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς το θέμα «κολλάει» στο γεγονός ότι ο 32χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που αγωνίζεται στο Περιφερειακό, έχει κι άλλες εργασιακές υποχρεώσεις στο Πειραιά.
Επίσης η Νίκη έχει επαφές με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών για να πάρει κάποιους δανεικούς ποδοσφαιριστές.
Το σίγουρο είναι πως αν δεν γίνει σήμερα μεταγραφή και έκδοση δελτίου, οι λύσεις τού Χόρχε Μπαριος για το ματς της Κυριακής θα είναι περιορισμένες…
Οι διαιτητές
Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας ανακοίνωσε την Πέμπτη το διαιτητή, τους βοηθούς και τον 4ο διαιτητή, για το παιχνίδι Δόξα Κρανούλας-Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Διαιτητής θα είναι ο Μπόρτζαρης και βοηθοί οι Κούτσης, Παπαδήμας, όλοι από την Αχαΐα και 4ος ο Πουλημάς από την Κέρκυρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου