ΤΟΠΙΚΑ

Υπερτυχερός Βολιώτης κέρδισε 3 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ!

υπερτυχερός-βολιώτης-κέρδισε-3-εκατομ-851206

Με το δεξί μπήκε το 2010 για έναν Βολιώτη τυχερό, ο οποίος κέρδισε στο Τζόκερ το αστρονομικό ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του κ. Βαλιαννάτου στους Αγίους Αναργύρους, ενώ η ταυτότητα του εκατομμυριούχου ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή.
Γουρλίδικο φαίνεται πως θα είναι το 2010 για το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Βαλιαννάτου στους Αγίους Αναργύρους, καθώς εκεί παίχτηκε το δελτίο του Τζόκερ που χάρισε στον τυχερό παίκτη 3 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον κ. Βαλιαννάτο ο παίκτης του Τζόκερ πρέπει να είναι από τον Βόλο και πιο συγκεκριμένα από τη συνοικία των Αγίων Αναργύρων, όπου και βρίσκεται το πρακτορείο.
«Ακόμη δεν έχει βρεθεί ο τυχερός, ούτε γνωρίζουμε με πόσα χρήματα έπαιξε κι αν είναι της γειτονιάς μας. Συνήθως όμως από το πρακτορείο μας περνούν Βολιώτες και κάτοικοι της γειτονιάς», σημείωσε ο κ. Βαλιαννάτος, ο οποίος τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που στο πρακτορείο του έχει μια τόσο μεγάλη επιτυχία με τόσα πολλά χρήματα.
Ο ίδιος απαντώντας εάν η επιτυχία αυτή θα είναι γούρι για το νέο έτος, είπε: «Μακάρι να είναι σημαδιακή αυτή η επιτυχία για το 2010, και γι’ αυτόν που κέρδισε και για μας».
Βέβαια ο τυχερός δεν επικοινώνησε με το πρακτορείο, αλλά αυτό συμβαίνει όταν κάποιος κερδίζει τέτοια μεγάλα ποσά, σχολίασε ο κ. Βαλιαννάτος, τονίζοντας πως οι περισσότεροι φοβούνται να πουν το όνομά τους, ακόμη κι αν οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων τηρούν σιγή ιχθύος.
Ο κ. Βαλιαννάτος ευχήθηκε στον τυχερό καλά μυαλά και τον συμβούλεψε να χρησιμοποιήσει τα κέρδη του με σύνεση, γιατί όπως σημείωσε «3 εκ. ευρώ τρώγονται πολύ εύκολα, εάν δεν έχεις μυαλό».
Πάντως μόλις έγινε γνωστό το γεγονός στη γειτονιά έσπευσαν όλοι να ευχηθούν στον κ. Βαλιαννάτο καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες, ενώ μέχρι χθες το μεσημέρι το πρακτορείο ήταν γεμάτο από κόσμο που έπαιζε παιχνίδια και συμπλήρωνε δελτία, θεωρώντας ότι το πρακτορείο είναι γουρλίδικο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου