ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις νεκροί σε 24 ώρες στη Μαγνησία

τρεις-νεκροί-σε-24-ώρες-στη-μαγνησία-260050

Εσβησε μπροστά στα παιδιά του ο 55χρονος Ανδρέας Καραγκούνης, τελευταίο μεροκάματο για τον 45χρονο Ηλία Ηλιάκη, νικήθηκε από τον καρκίνο η 41χρονη σημαιοφόρος του Λ.Σ. Βασιλική Ντόβα

Ανείπωτος θρήνος στη Μαγνησία για τον απροσδόκητο θάνατο τριών ανθρώπων που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε διάστημα 24ωρών, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, συγγενείς και φίλους.

Το μακάβριο κατάλογο των συμπολιτών που έφυγαν απροσδόκητα μέσα στο διήμερο «άνοιξε» ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο 55χρονος Ανδρέας Καραγκούνης, συνταξιούχος της SERVISTEEL A.E, που μπροστά στα μάτια των παιδιών του και της συζύγου του, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και κατέληξε σε παραλιακό τσιπουράδικο του Βόλου.

Χθες το πρωί εξάλλου, ήταν το τελευταίο μεροκάματο για τον 45χρονο εργάτη Ηλία Ηλιάκη από τον Αλμυρό, πατέρα που χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά πιθανότατα από ανεύρυσμα. Ο άτυχος 45χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που εργάζονταν σε εργοστάσιο συμφερόντων της ΣΟΒΕΛ, μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλμυρού, όμως λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε μπροστά στα μάτια γιατρών και συναδέλφων του που υπέστησαν σοκ.

Το «κακό τρίτωσε» με το θάνατο της 41χρονης Βασιλικής Ντόβα, σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος και μητέρας ενός μικρού παιδιού που άφησε την τελευταία της πνοή, χτυπημένη από τον καρκίνο.

Πήγε περπατώντας στο Κ.Υ. και ξεψύχησε σε λίγα λεπτά

Σοκ στην κοινωνία του Αλμυρού και τη Μαγνησία ολόκληρη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 45χρονου εργάτη Ηλία Ηλιάκη, πατέρα δύο παιδιών. Ο 45χρονος χθες το πρωί βρίσκονταν στο εργοστάσιο «Αειφόρος» του Ομίλου της SOVEL όπου εργάζονταν. Κάποια στιγμή ενημέρωσε τους συναδέλφους του ότι αισθάνεται έντονους πόνους στο στομάχι και την πλάτη και αμέσως τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 45χρονος μάλιστα κατέβηκε από το Ι.Χ. που τον μετέφερε μέχρι το Κέντρο Υγείας και περπατώντας εισήλθε μέσα στα επείγοντα. Δυστυχώς όμως και πριν οι γιατροί και οι νοσηλευτές προλάβουν να κάνουν οτιδήποτε, μέσα σε λίγα λεπτά, ο άτυχος 45χρονος, άφηνε την τελευταία του πνοή, προκαλώντας σοκ σε γιατρούς και συναδέλφους που ήταν παρόντες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει σήμερα, ωστόσο οι γιατροί πιθανολογούν ότι ο 45χρονος υπέστη πιθανότατα ανεύρυσμα για αυτό και ο θάνατός του επήλθε πολύ γρήγορα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι (η σορός θα βρίσκεται από τη 1 το μεσημέρι) από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Θρήνος για τη 41χρονη σημαιοφόρο του Λιμενικού

Θρήνος στο Λιμενικό για το θάνατο της 41χρονης Βολιώτισσας Υπαξιωματικού του Λιμενικού Σώματος Βασιλικής Ντόβα. Η άτυχη 41χρονη μητέρα ενός μικρού αγοριού, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο, χτυπημένη από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Βασιλική Ντόβα υπηρετούσε τη θητεία της στο Λιμενικό Σώμα στην Αθήνα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έδινε με περισσή γενναιότητα τη μάχη να νικήσει τον καρκίνο. Δυστυχώς χθες έσβησε για πάντα σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους, συγγενείς, συναδέλφους και φίλους.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού στη 1 το μεσημέρι όπου φίλοι και συγγενείς θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

55χρονος έσβησε μπροστά στην οικογένεια

Ο 55χρονος Aνδρέας Καραγκούνης, πατέρας δύο παιδιών, που μόλις πριν από λίγο διάστημα είχε συνταξιοδοτηθεί από το εργοστάσιο της SERVISTEEL A.E, μαζί με τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους κουμπάρους του, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου απολάμβαναν το μεσημεριανό τους γεύμα σε παραλιακό τσιπουράδικο του Βόλου. Τα γέλια όμως της παρέας μετατράπηκαν σε λυγμούς, όταν εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανένα προηγούμενο ο 55χρονος σωριάστηκε μπροστά στα μάτια τους. Ακολούθησε πανικός, θαμώνες του τσιπουράδικου έσπευσαν να βοηθήσουν τον 55χρονο, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος Ανδρέας Καραγκούνης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και κατέληξε.

Η κηδεία του άτυχου 55χρονου που έφυγε με τόσο απροσδόκητο τρόπο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, έγινε χθες το μεσημέρι στον Αγ. Βασίλειο. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι αδυνατούν να πιστέψουν τον αιφνίδιο θάνατό του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου