ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκτονία ή έγκλημα ο πνιγμός 54χρονης στη Νέα Αγχίαλο;

αυτοκτονία-ή-έγκλημα-ο-πνιγμός-54χρονης-851206

Λίγες μέρες πριν από τη νέα χρονιά αποφάσισε να βάλει τέλος στο νήμα της ζωής της… Η 54χρονη Δήμητρα Καρακίτσιου από τα Φάρσαλα βρέθηκε χθες πνιγμένη στη θαλάσσια περιοχή Αλωνάκι του Δήμου Νέας Αγχιάλου, αφήνοντας πίσω της αναπάντητα ερωτήματα και τεράστιο πόνο στους συγγενείς της…

Χθες το πρωί το Λιμεναρχείο του Βόλου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κατοίκους της περιοχής για ένα πτώμα που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην περιοχή Αλωνάκι.
Στις 12.30 περίπου μετά το μεσημέρι η Δήμητρα Καρακίτσιου ανασύρονταν πνιγμένη από άντρες του λιμενικού σώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρατηρήθηκαν πάνω στο σώμα της αμυχές ή μελανιές, κάτι που έδειχνε ότι δεν υπήρχαν σημάδια πάλης και με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός της αποδόθηκε σε πνιγμό, αν και οι δικοί της άνθρωποι κρατάνε τις επιφυλάξεις τους.
Ο άντρας της, το ένα παιδί της -ο δεύτερος γιος της μένει στην Αθήνα- και η αδελφή της αναζητούσαν τη Δήμητρα από προχθές, όταν και εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Φάρσαλα, όπου διέμενε στις εργατικές κατοικίες. Είχε καθαρίσει το σπίτι της για την Πρωτοχρονιά και περίμενε το γιο της από την Αθήνα που είχε αρραβωνιαστεί εκεί ένα μήνα πριν.
Φίλοι, συγγενείς και γείτονες κάνουν λόγο για μια γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και για μια οικογένεια ιδιαίτερα ήσυχη, που φαινόταν ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο άνθρωποι που την γνώριζαν καλά έλεγαν χθες πως το τελευταίο χρονικό διάστημα φαινόταν ότι κάτι την απασχολούσε, καθώς ενώ επρόκειτο για μια ψηλή και όμορφη γυναίκα, φαινόταν ιδιαίτερα καταπονημένη.
Επειδή η κ. Δήμητρα ασχολιόταν με τα κεντήματα, κεντούσε και έβγαζε το χαρτζιλίκι της. Οταν τη Δευτέρα ρωτούσε πότε έχει δρομολόγιο για το Βόλο, κανένας δεν κατάλαβε ότι είχε πάρει απόφαση να βάλει τέλος στην ζωή της…
Το ταξίδι της για το Βόλο, που έμελλε να είναι και το τελευταίο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα παγωμένα νερά του Παγασητικού, ξεκίνησε τη Δευτέρα στις 8 παρά τέταρτο, όταν πήρε το λεωφορείο από τα Φάρσαλα. Δεν είπε σε κανένα γιατί έφευγε, αλλά και κανένας δεν την ρώτησε, καθώς όλοι νόμιζαν ότι πηγαίνει για δουλειά με τα κεντήματα.
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που την είδαν οι δικοί της. Από τη Δευτέρα που έφυγε την αναζητούσαν, χωρίς να έχουν κανένα σημάδι ζωής. Μαζί της δεν είχε τίποτα άλλο, παρά μια μικρή τσάντα με το πορτοφόλι της…
Αν και οι πληροφορίες θέλουν η 54χρονη να έχει πνιγεί, οι δικοί της σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείουν και την εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν τους λόγους που την οδήγησαν ενδεχομένως σε αυτοκτονία. Η αδερφή της σε επικοινωνία του «Τ» αποσβολωμένη δήλωνε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει γίνει…
Η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και από εκεί διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Λάρισας, ώστε να γίνει η νεκροψία. Πάντως τα αποτελέσματα αναμένεται να γνωστοποιηθούν μετά την Πρωτοχρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου