ΤΟΠΙΚΑ

Προπονήσεων συνέχεια για Πύρασο και Α.Ε. Διμηνίου

προπονήσεων-συνέχεια-για-πύρασο-και-α-851206

Εορτών συνέχεια ενόψει Πρωτοχρονιάς, ωστόσο για τις ομάδες της Μαγνησίας που εκπροσωπούν το νομό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, οι προπονήσεις και η δουλειά στο γήπεδο θα συνεχιστούν, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μετά τις γιορτές.
Προπονήσεις και ξεκούραση
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κλείνει η χρονιά για τον Πύρασο, καθώς η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας με τις καλύτερες προϋποθέσεις το 2009. Μόνο ευχαριστημένοι μπορεί να είναι λοιπόν διοίκηση και τεχνικό τιμ, καθώς κατά πρώτο λόγο η ομάδα εξασφάλισε μια εύκολη και γρήγορη παραμονή, που ήταν άλλωστε και πρωταρχικός στόχος, και κατά δεύτερο πραγματοποιεί μια πορεία πρωταθλητισμού, που είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς και της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στο σύλλογο.
Στα καθαρά αγωνιστικά η ομάδα θα κάνει προπονήσεις μέχρι αύριο και μετά οι παίκτες θα πάρουν τριήμερο ρεπό για την Πρωτοχρονιά, ενώ στις προπονήσεις θα επιστρέψουν τη Δευτέρα προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι κορυφής με τον Τύρναβο στην Αγχίαλο. Εξάλλου τα ευχάριστα νέα για τον προπονητή της ομάδας Λάκη Μπακάλη έρχονται από τον Μάκη Πετρίδη, ο οποίος επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περίπου ενάμιση μήνα. Επίσης ένας άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Δημήτρης Φραγκούλης, απέκτησε δίπλωμα προπονητικής Uefa-A, γεγονός που τον κάνει το δεύτερο στη Μαγνησία που έχει τέτοιου επιπέδου δίπλωμα, μετά τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Γρηγοριάδη.
Όσον αφορά Στις μεταγραφές δεν… προβλέπονται σύμφωνα με τον Λάκη Μπακάλη, καθώς η ομάδα είναι πλήρης και δεν θέλει να διαταράξει και το κλίμα των αποδυτηρίων, το οποίο είναι και ο κύριος λόγος που η ομάδα πάει καλά.
Δουλειά και μεταγραφές ενόψει
Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Α.Ε. Διμηνίου προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει την καλή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα της Αισωνίας έδωσε προχθές και φιλικό αγώνα με τον Θησέα στο Διμήνι για να ξεφύγουν οι ποδοσφαιριστές από την ρουτίνα των προπονήσεων και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Οι Διμηνιώτες επικράτησαν με σκορ 2-1 και ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Θεοδώρου, έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, ενώ αύριο και μεθαύριο οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό για την Πρωτοχρονιά. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί εκ νέου προπόνηση με χαλάρωμα και την Κυριακή δε θα γίνει προπόνηση προκειμένου την άλλη εβδομάδα να υπάρξει επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς. Πάντως την 10η Ιανουαρίου στο ματς με τον Αστέρα στην Ιτέα, η ομάδα ενδέχεται να μην ταξιδέψει καν, καθώς όπως όλα δείχνουν θα πάρει το ματς στα χαρτιά μιας και ο Αστέρας θα αποβληθεί από το Πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, πέραν του τερματοφύλακα Μόσιου, δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο άλλο όνομα ποδοσφαιριστή. Ωστόσο όπως τόνισε και ο κ. Θεοδώρου, η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι. Ονόματα δεν έγιναν γνωστά για ευνόητους λόγους, αλλά όπως όλα δείχνουν η ανακοίνωση της επόμενης μεταγραφής είναι θέμα χρόνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου