ΤΟΠΙΚΑ

47χρονη πέθανε πηγαίνοντας σε κρουαζιέρα

47χρονη-πέθανε-πηγαίνοντας-σε-κρουαζιέ-263751

Την ώρα που κοιμόταν στη θέση του συνοδηγού με οδηγό τον σύζυγό της

Την πιο τραγική κατάληξη είχε χθες το πρωί η εκδρομή παρέας Βολιωτών που μετέβαιναν από το Βόλο στον Πειραιά για να επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο.

Η χαρά της διαδρομής, η προσμονή της κρουαζιέρας από τον Πειραιά σε Μύκονο και Κουσάντασι με το Celestial Olympia, κυριαρχούσαν στην παρέα που έφυγε το πρωί από το Βόλο με δύο ΙΧ.

Το δεύτερο αυτοκίνητο, οδηγούσε ο Γιαν. Βόντζος με συνεπιβάτιδα τη 47χρονη σύζυγό του Αργυρούλα Βαϊνοπούλου – Βόντζου, ενώ στο πίσω κάθισμα επέβαιναν ο πατέρας της 47χρονης και ένας ανιψιός της, ενώ στο προπορευόμενο όχημα επέβαιναν άλλα συγγενικά άτομα που θα συμμετείχαν στην κρουαζιέρα.

Μια περίπου ώρα μετά την αναχώρηση των δύο οχημάτων από το Βόλο για Πειραιά, λίγο πριν τα νέα διόδια της ΠΑΘΕ στη Λαμία, η 47χρονη κι ενώ είχε αποκοιμηθεί, άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συνεπιβάτες ανησύχησαν από ένα ξαφνικό ήχο σαν ροχαλητό που αποδείχτηκε τελικά ο επιθανάτιος ρόγχος της άτυχης Αργυρούλας που «έφυγε» σε ένα ταξίδι που έμελλε να είναι και το τελευταίο.

Αμεσα προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το σοκ ήταν τεράστιο για τα μέλη της οικογένειας και της παρέας που από τη χαρά και τα χαμόγελα, βρέθηκαν να βιώνουν ανείπωτη οδύνη για την απώλεια της 47χρονης, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη γειτονιά της στη Νέα Δημητριάδα, όπου διέμενε με τον αγαπημένο σύζυγό της και τα λατρεμένα τους αγόρια, τον Δημήτρη και τον Γιώργο.

Αγαπητή και στην περιοχή του Μουρεσίου, από όπου καταγόταν η Αργυρούλα, είχε πολλούς φίλους, ενώ είχε αναπτύξει και επιχειρηματική δραστηριότητα με εξαιρετικό εστιατόριο στη Νταμούχαρη.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της θα την αποχαιρετήσουν αύριο Τετάρτη στις 2 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Μουρεσίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου