ΤΟΠΙΚΑ

Τελεσίγραφο και από την Ενωση Ποδοσφαίρου…

τελεσίγραφο-και-από-την-ενωση-ποδοσφα-851206

Την ώρα που όλη η ανθρωπότητα μετρά αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου, περιμένοντας το 2010 να ανανεώσει τις ελπίδες της και να γεμίσει τον κόσμο με αισιοδοξία, στη Νίκη μετρούν αντίστροφα τις μέρες για την προθεσμία που έχει δώσει η ΕΠΟ για τα χρέη. Στις 31 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα του 2009, η Νίκη καλείται να αποδείξει αν έχει τη δυναμική να προχωρήσει μπροστά και να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη νέα χρονιά.

Οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το κυανόλευκο συγκρότημα, που απειλείται με υποβιβασμό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, αν δεν διευθετήσει τα χρέη που υπάρχουν από προηγούμενες σεζόν. Για 160.000 ευρώ η Νίκη κινδυνεύει να χαθεί ξανά στην Δ’ Εθνική και να προσθέσει άλλη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Οι φίλαθλοί της παρακολουθούν με ιδιαίτερη ανησυχία τις εξελίξεις, την ώρα που ο Στράτος Γιδόπουλος με τους συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν τις λύσεις…
Πάντως χθες ακόμα ένας σύμμαχος χάθηκε για την κυανόλευκη ΠΑΕ. Η Ενωση Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής, που σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας είχε ταχθεί στο πλευρό της για την υπαγωγή της Εταιρίας στο άρθρο 99, τώρα άλλαξε γνώμη. Με έγγραφό της γνωστοποίησε στους ανθρώπους της Νίκης ότι αν δεν υπάρξει αποδεικτικό αποπληρωμής των χρεών έως μεθαύριο Πέμπτη, τότε η ομάδα θα οδηγηθεί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Η αγωνία χτυπά κόκκινο για τους κυανόλευκους και για την τύχη του ιστορικού συλλόγου της Νέας Ιωνίας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση γύρω από τη λύση που θα ακολουθηθεί. Ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει τη συνάντηση με τους φορείς για να δει αν θα υπάρξει τελικά κάποια βοήθεια από μέρους τους, ενώ ο ίδιος φέρεται ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση που τηρείται απέναντι στο σημαντικό αυτό πρόβλημα που υπάρχει για τη Νίκη και μπαίνει εμπόδιο για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.
Η συνάντηση μεταξύ του Νομάρχη Μαγνησίας Απόστολου Παπατόλια, του Δήμαρχου Νέας Ιωνίας Παύλου Μαβίδη, του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Κώστα Μανιατάκη και του Στράτου Γιδόπουλου, ήταν να γίνει χθες το πρωί, αλλά αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα. Μια ημέρα δηλαδή πριν λήξει η προθεσμία που έχει δοθεί για να διευθετήσει η Νίκη τις παλιές της οφειλές που έχουν δημιουργήσει προηγούμενες διοικήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιδόπουλος θα απαιτήσει στη συνάντηση αυτή να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα και δημοσιογράφοι, ώστε να καταγράψουν επακριβώς τα γεγονότα και όσα θα λεχθούν, για να υπάρχει αντικειμενική άποψη για όλα όσα θα συμβούν και να μην βγει προς τα έξω ό,τι μπορεί να συμφέρει την κάθε πλευρά.
Ο Στράτος Γιδόπουλος φέρεται να είναι διατεθειμένος να βάλει ένα μεγάλο ποσό για να αποπληρωθούν τα χρέη και να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει κανονικά στη Γ’ Εθνική, όμως από την άλλη περιμένει να δει συμπαράσταση και βοήθεια και από τους φορείς. Σε περίπτωση που δεν πάρει υποσχέσεις ότι οι φορείς της Μαγνησίας θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ημέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Με την αυγή του καινούριου χρόνου θα υπάρχουν νέα δεδομένα για τη Νίκη. Η πρώτη περίπτωση είναι να αποπληρωθούν τα χρέη και να μπορέσει «καθαρή» πλέον να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη, που ούτε να τη σκέφτονται δεν θέλουν στη Νέα Ιωνία, είναι για 160.000 ευρώ να βρεθεί στο Περιφερειακό! Δύο πιθανά αποτελέσματα υπάρχουν και τα «κρυφά χαρτιά» στα χέρια του κρατάει ο Στράτος Γιδόπουλος…
Ο Φώτης στο Πανθεσσαλικό
Ο Στυλιανός Φώτης από την Ενωση Ευβοίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Κυριακή, με τη Νίκη να υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Καμπούρης από την Εύβοια και ο Δημήτρης Τζαφόλιας από την Ανατολική Αττική. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Μάγειρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου