ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Τζιτζικώστα σήμερα σε Μαγνησία – Βόλο

επίσκεψη-τζιτζικώστα-σήμερα-σε-μαγνη-267173

Περιοδεία στη Μαγνησία, σειρά επαφών στο Βόλο και ομιλία στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο περιλαμβάνει η σημερινή επίσκεψη του υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ., θα πραγματοποιήσει στάση στις 9.30 π.μ. σήμερα στον Αλμυρό προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και μέλη του κόμματος στην περιοχή και στις 12.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στο Βόλο.

Στην ειδική συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, στην οποία ο υποψήφιος Πρόεδρος θα παρουσιάσεις τις θέσεις του, έχουν προσκληθεί από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Γ. Κίτσιο όλα τα μέλη και ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Χρ. Μπουκώρος, διαδικασία που θα ακολουθείται σε κάθε επίσκεψη υποψηφίου Προέδρου.

Μετά τη σύσκεψη στη ΝΟΔΕ, ο κ. Τζιτζικώστας θα περιοδεύσει στον κεντρικό τομέα του Βόλου και ακολούθως θα μιλήσει στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο» όπου αναμένεται να υπογραμμίσει: «Τολμάμε να μιλήσουμε ανοιχτά για τις θέσεις μας. Δίχως συμβιβασμούς. Γιατί πιστεύουμε ότι αν το κόμμα μας μιλούσε πιο ανοιχτά, θα ήταν όλα διαφορετικά. Μιλάμε με πάθος, για όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουμε. Στο κόμμα μας, στην κοινωνία, στην καθημερινότητα.

Τολμάμε να προχωρήσουμε σε τομές για να κάνουμε το κόμμα μας σύγχρονο, ανοιχτό στην κοινωνία. Ενα κόμμα, που ακούει, δημιουργεί, εξελίσσεται. Που δε φοβάται το νέο ή το προοδευτικό, αλλά συνθέτει, ζυμώνεται και πρωτοπορεί. Ενα κόμμα πολιτών και όχι μηχανισμών. Μια νέα συλλογικότητα που θα αλλάξει την Ελλάδα. Τολμάμε λοιπόν, όσα χρειάζονται να γίνουν για να αλλάξουμε πρώτα εμείς και να εμπνεύσουμε τελικά και όλη τη χώρα».

Στα 5 «μπορώ/ θέλω» του Απ. Τζιτζικώστα, όπως τα παρουσιάζει στις ιστοσελίδες του σε κοινωνικά δίκτυα, είναι τα εξής:

  • Ξέρω να κερδίζω νίκες που ενώνουν. Πέρα και πάνω από κομματικούς μηχανισμούς και συστήματα. Το έκανα στην Περιφέρεια. Θα το κάνω και για τη χώρα.
  • Είμαι αποφασισμένος να αλλάξουμε ότι μας κρατάει πίσω. Να αλλάξουμε πρώτα εμείς και στη συνέχεια ολόκληρη η χώρα.
  • Στοχεύω στη συμμετοχή όλων σας. Για ένα κόμμα ανοιχτό. Που ακούει, εξελίσσεται, μεγαλώνει. Για μια νέα συλλογικότητα που θα πάρει στις πλάτες της όλη τη χώρα.
  • Τολμάω να συγκρουστώ με ότι μας κρατάει στο παρελθόν και μας μικραίνει.
  • Σχεδιάζω μια Παράταξη πραγματικά σύγχρονη. Με όλους σας. Για όλους μας.

Στις 8 Νοεμβρίου ο Μητσοτάκης

Στο μεταξύ, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου αναμένεται στο Βόλο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, ενώ την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται πως θα ανακοινώσουν επισκέψεις και οι άλλοι δύο υποψήφιοι κ.κ. Βαγγ. Μεϊμαράκης και Αδ. Γεωργιάδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου