ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκούραση, προετοιμασία και μεταγραφές

ξεκούραση-προετοιμασία-και-μεταγραφ-851206

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις κυλούν οι μέρες για τον Πύρασο και την Α.Ε. Διμηνίου, που εκπροσωπούν το νομό Μαγνησίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, μιας και υπάρχει διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν προετοιμάζονται για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται και ότι δεν εξετάζουν και πιθανές καλές προσθήκες στο ρόστερ, ιδιαίτερα η ομάδα του Διμηνίου, καθώς στον Πύρασο δεν φαίνεται πώς υπάρχουν σημαντικά κενά για να καλυφθούν.
Ενισχύθηκε με Μόσιο
Η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα της Αισωνίας είναι γεγονός, μιας και απέκτησε τον 26χρονο πορτιέρο Φώτη Μόσιο, ο οποίος ήταν ελεύθερος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου και το Θησέα και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει την ΑΕΔ, καθώς η αλήθεια είναι ότι ήταν μία θέση στην οποία η ομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα. Η διοίκηση του συλλόγου περιμένει μέσα στις ερχόμενες μέρες τις αποδεσμεύσεις παιχτών από μεγαλύτερες ομάδες οι οποίες θα αποτελέσουν «έξυπνες» και φτηνές προσθήκες για την ομάδα. Ο τεχνικός των Διμηνιωτών, Θάνος Θεοδώρου, έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και η τελευταία θα κινηθεί αναλόγως. Δύσκολα πάντως θα πραγματοποιηθεί μεταγραφή παίκτη ο οποίος δεν θα είναι ελεύθερος, μιας και η ομάδα το καλοκαίρι δαπάνησε πολλά χρήματα για να ενισχύσει το ήδη υπάρχον ρόστερ.
Από εκεί και πέρα σε προχθεσινό φιλικό με το Θησέα στην Αγριά η ομάδα ήρθε ισόπαλη 2-2, ενώ θα ακολουθήσει ξανά φιλικό τη Δευτέρα, πάλι με το Θησέα, αυτή τη φορά στο Διμήνι. Σήμερα και το σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό, ενώ από τη άλλη εβδομάδα οι παίχτες επιστρέφουν στις προπονήσεις. Τέλος στο σύλλογο αναμένουν και την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί το διακοπέν παιχνίδι με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, η οποία είχε διακοπεί στο 72’ και ενώ το σκορ ήταν 1-1.
Δεν προβλέπονται μεταγραφές
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυράσου, που παρά τις γιορτές, πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις, προκειμένου η ομάδα να κρατηθεί σε φόρμα και να είναι έτοιμη με τη νέα χρονιά. Απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής μεταγραφές δεν…προβλέπονται, καθώς η ομάδα έχει βρει ρυθμό και ο προπονητής, Λάκης Μπακάλης, δε θέλει να διαταράξει το κλίμα των αποδυτηρίων με κάποια ηχηρή μεταγραφή. Άλλωστε η ομάδα δε φαίνεται να έχει χτυπητές αδυναμίες, μιας και τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και οι τυχόν αδυναμίες καλύπτονται από το πάθος και τη διάθεση των παικτών. Χθες η ομάδα συμμετείχε και στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξήχθη στο «Π. Μαγουλάς» με τη συμμετοχή επίσης των Ν.Α Νίκης και της Δημητριάδος, όπου και αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες προκειμένου να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση.
Στο μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου απέστειλε ευχαριστήριο με το οποίο ευχαρίστησε τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ως βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης σε όλους τους τομείς χοροεσπερίδας που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Επίσης ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες που με την χορηγία τους στηρίζουν και συντελούν σε μεγάλο βαθμό στις επιτυχίες της ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου