ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός σε τροχαίο εικοσάχρονος στην Αλόννησο

νεκρός-σε-τροχαίο-εικοσάχρονος-στην-α-851206

«Βόλτα στο θάνατο» από νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος διέμενε στην Αλόννησο. Πρόκειται για έναν 20χρονο, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο προχθές το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Ο 20χρονος οδήγησε δίκυκλο μοτοποδήλατο, χωρίς αριθμό κυκλοφορίας, για τη μετακίνησή του, χωρίς να έχει άδεια ικανότητας οδήγησης και χωρίς να φορά προστατευτικό κράνος.
Στις 11:40 το βράδυ της Τετάρτης, κινούμενος στην εθνική οδό Πατητήρι –Παλαιό Χωριό Αλοννήσου, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου. Το όχημα, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση το Πατητήρι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 41χρονος κάτοικος Σκοπέλου.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 20χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε αργότερα διέμενε παράνομα στη χώρα. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.
Εξάλλου, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον περιφερειακό Βόλου, στον κόμβο Φυτόκου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο όχημα. Με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ο οδηγός του δικύκλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου