ΤΟΠΙΚΑ

Σε τρεις δόσεις η 26η αγωνιστική της Α κατηγορίας ΕΠΣΘ

σε-τρεις-δόσεις-η-26η-αγωνιστική-της-α-κα-851206

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΘ, αφού σήμερα θα γίνουν επτά αγώνες, ένα ματς θα γίνει το Σάββατο και το παιχνίδι Κενταύρου – Πυράσου, που αναβλήθηκε λόγω έλλειψης γηπέδου, θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.
Το ματς ΓΣΑ – Πηλέα θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 24/3, αφού σήμερα στον Αλμυρό γίνεται ο αγώνας μικτών ομάδων Εύβοιας -Λάρισας .
Στο σημερινό πρόγραμμα ο πρωτοπόρος και αήττητος Θησέας, έχοντας 20 νίκες και 5 ισοπαλίες, υποδέχεται στην Αγριά τον Αγροτικό που προέρχεται από ήττα στο Αϊδίνι (2-4 από τον Μαγνησιακό) και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 14 ήττες, 5 ισοπαλίες και 6 νίκες (2 εκτός), ενώ επιδιώκει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα με το νέο προπονητή Σάκη Μπίλλη.
Ο Μαγνησιακός σήμερα υποδέχεται τον Πρωτεσίλαο, τον οποίο είχε κερδίσει στον α΄ γύρο 0-5 στον Πτελεό και ενώ ίσως το μόνο αδιάφορο ματς είναι το Νηλέας- Ιάσων, που στον α΄ γύρο είχαμε 4-4 (!), στα υπόλοιπα παιγνίδια υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς αγωνίζονται ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Τα Ανω Λεχώνια δεν έχουν ως τώρα νίκη εκτός έδρας και αγωνίζονται στο Διμήνι με τον Κεραυνό Σαμπάναγα (α ματς 2-4), ενώ και ο Σαρακηνός, που δεν έχει “διπλό”, παίζει εκτός έδρας με τον Αρη, που είχε κερδίσει 1-2 το ματς του α γύρου.
Η Αγία Παρασκευή στη Χλόη υποδέχεται τον Αίαντα Σούρπης και στο Αερινο η Δόξα τον Εθνικό.
Οι σημερινοί αγώνες της 26ης αγωνιστικής είναι:
Γήπεδο Χλόης 4μ.μ.: Αγία Παρασκευή – Αίας Σούρπης (Χουρίδης – Φορτούνας – Κατσαρός)
Γηπ. Αγριάς 4μ.μ.: Θησέας – Αγροτικός Αϊδινίου (Κούστας – Βασιλέσκου – Παλιούρας)
Γηπ. Διμηνίου 4μ.μ.: Κεραυνός Σαμπάναγα – Άνω Λεχώνια (Γ.Δαλούκας – Ματσούκας – Τρυφωνίδης)
Γηπ. Μαγνησιακού 4μ.μ.: Μαγνησιακός – Πρωτεσίλαος (Γκόλιας – Δ.Κρητικός – Τσαγγάρης)
Γηπ. Λεχωνίων 4μ.μ.: Νηλέας – Ιάσων Διμηνίου (Δ.Παπαδόπουλος – Μωραΐτου – Παναγιωτόπουλος)
Γηπ. Αερινού 4μ.μ.: Δόξα – Εθνικός (Κουζάκης – Α.Δαλούκας – Δημητριάδης)
Γηπ. ΕΤΒΑ 4μ.μ.: Άρης Μελισσατίκων – Σαρακηνός (Αθηναίος – Γ.Κρητικός – Νεοχωρίτη)

Εξ αναβολής αγώνες
Ενώ σήμερα γίνεται η 26η αγωνιστική της Α κατηγορίας, η Επιτροπή Πρωταθλήματος έχει βάλει σε μια σειρά και τους εξ αναβολής αγώνες που εκκρεμούσαν.
Συγκεκριμένα, την άλλη Τετάρτη 28/3/2007 θα γίνει η 26η αγωνιστική της Β κατηγορίας με ένα ματς (Μακρινίτσα-Παναγροτικός) να γίνεται νωρίτερα, το Σάββατο 24 Μάρτη, λόγω έλλειψης γηπέδου
Όσον αφορά στους εξ αναβολής αγώνες, το Σάββατο 24/3/2007θα γίνει το παιγνίδι Νηλέας-Πύρασος της 19ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας, ενώ την Κυριακή 25 Μαρτίου θα γίνουν τα ματς της 18ης αγωνιστικής της Β Κατηγορίας Σκιάθος -Δάφνη και Ηρακλής Αγ.Θεοδώρων-Σκόπελος. Στις 24/3 θα γίνει και το εξ αναβολής παιγνίδι της 19ης αγωνιστικής της Γ Κατηγορίας ΓΑΣ Μαγνησίας-Τοξότης.
Την Τετάρτη 4 Απριλίου θα γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες της 19ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας μεταξύ Σκιάθου-Ακρόπολης Σέσκλου και Αετού Κερασιάς -Σκοπέλου, ενώ στις 11/4/2007 θα διεξαχθεί ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΘ Σκόπελος-Απόλλων Καναλίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου