ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-851206

Εκθέσεις
Στον εκθεσιακό χώρο του κινηματογράφου «Αχίλλειον», Ιάσονος 108, λειτουργεί η έκθεση έργων, τριών δημιουργών του Βόλου: της ζωγράφου Νεκταρίας Γιακμογλίδου, της κεραμίστριας Ειρήνης Λάκα και της συντηρήτριας έργων τέχνης Καλλιόπης Λάκα. Ως ερέθισμα και κοινό προορισμό, οι δημιουργοί, διαπραγματεύονται και εξερευνούν τον Χρόνο.
Στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» (ισόγειο) λειτουργεί η έκθεση ζωγραφικής της Βιβής Γαρδέλη με θέμα: «ίχνη». Διάρκεια έκθεσης: έως 7 Ιανουαρίου. Ώρες λειτουργίας (καθημερινά): 10.00 – 13.30 & 18.00 – 21.00. Σάββατο: 10.00 – 13.30
Η γεωμετρική αρμονία δοσμένη με χρώμα και ύφασμα αποτελεί το επίκεντρο της έκθεσης της Μαριέττας Παπαϊωάννου που θα διαρκέσει έως σήμερα στην τσαγιερία Ζώγια. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης, που πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», έχει η εικαστικός Αννίτα Ξάνθου.
Εκθεση πέντε δημιουργών παρουσιάζεται στο café «Buena Vista» που βρίσκεται στην οδό
Αλμυρού 9 – Λαχανά / Παλιά Βόλου, κοντά στα ΚΤΕΛ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό 7.00 – 10.00 μ.μ.
Εκθεση του ζωγράφου Κωνσταντίνου Μπομπού με τίτλο «Πλόες» λειτουργεί στο βιβλιοπωλείο-καφενείο «Χάρτα» (Σκενδεράνη 16Α-Β).
Θεία Λειτουργία
Αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 π.μ. – 9.30 π.μ. θα τελεσθεί στο εκκλησάκι του Γηροκομείου «Αγιοι Πάντες», Θεία Λειτουργία.

Θέατρο
Στην Θεατρική Σκηνή (Πολυχώρος Palaia δίπλα Village Cinema) παρουσιάζεται έως τις 23 Δεκεμβρίου «Ο μικρός πρίγκιπας» του Εξυπερύ. Παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 3 μ.μ. και κάθε Κυριακή 11 π.μ. και 3 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, παιδικό-φοιτητικό 7 ευρώ. Τηλέφωνο για πληροφορίες 6944665757.

Εκδηλώσεις
Σήμερα στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας απονομή των αποφοιτηρίων τίτλων σπουδών (πτυχία και διπλώματα) του ακαδημαϊκού έτους 2008-2009 στους επιτυχώς αποφοιτήσαντες.
Η ΕΧΕ Ν. Μαγνησίας διοργανώνει διάλεξη σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως, με θέμα «Η ερμηνεία του 50ου ψαλμού της Μετανοίας». Ομιλητής θα είναι ο π. Στυλιανός Ανανιάδης, ιερέας, θεολόγος και συγγραφέας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Βραδιά τάνγκο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Puerto del Tango» την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, με προσκεκλημένους δύο καταξιωμένους νέους χορευτές τον Λουκά Μπαλόκα και τη Γεωργία Προίσκου.
Ξεκίνησε η διανομή των χριστουγεννιάτικων κουτιών για το γράμμα στον Αγιο Βασίλη
όσοι εκπαιδευτικοί, γιατροί ,καταστηματάρχες, φροντιστήρια κ.τ.λ. ενδιαφέρονται να βάλουν στον χώρο τους το κουτί μπορούν να το παραλάβουν από το Atelier Venezia Κ.Καρτάλη 186 εντελώς δωρεάν.
Ο Σύλλογος Μορφοβουνιωτών (Βουνεσιωτών) Ν. Μαγνησίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. στο κέντρο «Θεόφιλος» στην πλατεία Δημαρχείου.
Η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 17.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως. Η γιορτή θα περιλαμβάνει παράσταση από την θεατρική ομάδα του Ιδιωτικού Γυμνασίου «Αγιος Απόστολος ο Νέος» με το έργο του Τζιαν Κάρλο Μενότι «Ο Αμάλ και οι Νυχτερινοί Επισκέπτες».
Τα δύο τελευταία του βιβλία θα παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας. Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά» που βρίσκεται ήδη στην τέταρτη έκδοση, θα παρουσιαστεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου Public

Εκδρομές
Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου ο «Παν» προγραμματίζει για τα μέλη του τις παρακάτω εξορμήσεις Κυριακή 27 Δεκεμβρίου Αγριά-Αγ. Λαυρέντιος-Αγ. Βλάσιος-Λεχώνια. Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου, Σόλωνος 2 (Β-18) τηλέφωνο 2421024290 κάθε εργάσιμη μέρα το πρωί 10.00-12.00 και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 6.00-8.00. Επίσης στο κινητό του Ομίλου 6976904236.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου