ΤΟΠΙΚΑ

Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου

συνεστίαση-του-ροταριανού-ομίλου-βόλ-288155

Συνεστίαση σε κλίμα φιλίας και συναδέλφωσης πραγματοποίησε πρόσφατα ο Ροταριανός Ομιλος Βόλου. Σημαντικό γεγονός αποτέλεσε η επανένταξη στη δύναμη του Ομίλου, ο πρώην πρόεδρος, Γιάννης Παπουτσιδάκης, ο οποίος είχε αναστείλει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων την Ροταριανή του ιδιότητα. Η επανεισδοχή του, που έγινε σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, συνοδεύτηκε από μια ομιλία – καλωσόρισμα του ροταριανού Αντώνη Ζιούρα.

Η ροταριανή βραδιά έκλεισε με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του ροταριανού Κωνσταντίνου Λεράκη με θέμα «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και προκάλεσε τον προβληματισμό και τη συζήτηση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους

Τη συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Θάσου Μιχάλης Ξώγνος ο οποίος, αφού παρέλαβε αναμνηστικό του Ομίλου από το ροταριανό πρόεδρο Γιάννη Κουκορίνη, απηύθυνε χαιρετισμό από βήματος, ο υπεύθυνος εθελοντισμού για την ανάληψη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 από την πόλη του Βόλου κ. Γιώργος Αχλαδιώτης, εκπρόσωποι της Λέσχης Βατραχανθρώπων Κεντρικής Ελλάδας καθώς και μέλη του ομίλου Ροταράκτ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου