ΤΟΠΙΚΑ

Προσγείωση και δουλειά μετά τους πανηγυρισμούς

προσγείωση-και-δουλειά-μετά-τους-πανη-851206

Ολα πήγαν καλά για τις ομάδες της Μαγνησίας στη 12η αγωνιστική και τώρα προχωρούν με άλλο αέρα στις επόμενες υποχρεώσεις τους. Ο Πύρασος ωστόσο έχει το χρόνο να ανασυγκροτηθεί και να ξεκουραστεί, καθώς έχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική και παίζει ξανά στις 10 Ιανουαρίου, σε αντίθεση με την Α.Ε. Διμηνίου η οποία όπως έχουν έρθει τα πράγματα μετά το μεγάλο διπλό στο Βελούχι παίζει τη μισή κατηγορία στο εντός έδρας ματς την Κυριακή με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.

Με χαμόγελα στις γιορτές
Μεγάλη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Πυράσου μετά και τη μεγάλη νίκη κορυφής κόντρα στη Λαμία την περασμένη αγωνιστική. Πλέον η ομάδα της Ν. Αγχιάλου βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με τον ΑΟΚ στους 24 βαθμούς και έχοντας σπάσει όλα τα κοντέρ. Ο Πύρασος είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο που μετρά μόνο νίκες στην έδρα της και μάλιστα με ρεκόρ τερμάτων (16-2), γεγονός που καταδεικνύει τη σταθερότητα και τη δυναμική που παρουσιάζει η ομάδα ειδικά στην έδρα της. Πλέον άπαντες στο σύλλογο μπορούν να χαλαρώσουν ενόψει των γιορτών μέσα πάντοτε από τις προπονήσεις, καθώς η ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και δε θα αγωνιστεί. Ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος και τονίζει: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και στο ματς με τη Λαμία αλλά και γενικότερα. Οι παίχτες στέκονται στο ύψος τους και επιδεικνύουν τη ίδια σοβαρότητα σε κάθε ματς. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μέχρι τώρα πορεία τους». Η ομάδα λοιπόν θα έχει χρόνο για ξεκούραση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Για να μπορέσει όμως να κρατηθεί σε φόρμα και να μη χάσει το ρυθμό της έχει κανονιστεί η διεξαγωγή τουρνουά, παραμονές Χριστουγέννων, με γιορτινό χρώμα με αντιπάλους τους Ν.Α Νίκης και την Δημητριάδα. Έτσι ο κ. Μπακάλης θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση των παιχτών του, γιατί μη ξεχνάμε ότι μετά το ρεπό ακολουθεί ξανά ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον πρωτοπόρο Τύρναβο που φαντάζει πλέον φαβορί για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η φετινή καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου στο Κέντρο “το Στέκι» (Καλτσάς), στη Νέα Αγχίαλο. Στη βραδιά θα υπάρχει μουσική, φαγητό, χορός και πλούσια δώρα από τη λαχειοφόρο που διοργανώνει ο Πύρασος.
Τα… κεφάλια μέσα
Δεν έχουν χρόνο να πανηγυρίσουν το μεγάλο διπλό στο Βελούχι οι παίχτες της Α.Ε. Διμηνίου, καθώς η κρισιμότητα του ερχόμενου ματς με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου στο Διμήνι δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Η ομάδα της Αισωνίας πραγματοποίησε ίσως την πιο μεστή της φετινή εμφάνιση στο Καρπενήσι και πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, γεγονός που την… καταδίκασε να επαναλάβει το ίδιο και την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να έχει ελπίδες για να σώσει τη κατηγορία. Το Κυριακάτικο ματς είναι η μισή, αν όχι ολόκληρη η κατηγορία, όπως είπε και ο τεχνικός της ομάδας Θάνος Θεοδώρου. «Το ματς είναι η μισή κατηγορία. Αν το πάρουμε είναι ουσιαστικά έξι βαθμοί, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας». Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Ιτέας τις τελευταίες αγωνιστικές συνηθίζει… να μην κατεβαίνει στα παιχνίδια, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί της να παίρνουν τρεις ξεκούραστους βαθμούς. Όσον αφορά στο ματς με το Βελούχι, ο κ. Θεοδώρου δήλωσε πολύ ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα απέφυγε τα λάθη. «Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι πιο εύκολα, αν δεν ερχόταν η αποβολή και ενώ προηγούμασταν ήδη 0-2» τόνισε ο τεχνικός των Διμηνιωτών, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη, καθώς υπάρχουν κάποιες σκέψεις από τη διοίκηση της ομάδας για ενίσχυση του ρόστερ. Πάντως αυτό που προέχει τώρα είναι ο υπέρ πάντων αγώνας της Κυριακής με το Λιανοκλάδι και μετά όλα τα υπόλοιπα, καθώς μόνο αν έρθουν οι τρεις βαθμοί θα μπορούμε να συζητάμε για ελπίδες παραμονής και κατά συνέπεια μεταγραφική ενίσχυση. Από το ερχόμενο ματς θα απουσιάσουν οι Σκούρας (συμπλήρωσε 4 κίτρινες) και Καραπλιάγκος που αποβλήθηκε με το Βελούχι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου