ΤΟΠΙΚΑ

Σε οριακό σημείο…

σε-οριακό-σημείο-851206

Η νέα απώλεια στο Πανθεσσαλικό έχει φέρει τη Νίκη σε οριακό σημείο. Δεν είναι μόνο οι σχέσεις οργανωμένων – Γιδόπουλου που δοκιμάζονται συνεχώς, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού… Οι κυανόλευκοι παραχώρησαν ισοπαλία στην Κοζάνη για τη 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά οι οπαδοί τους, που έχουν κάνει πολλή υπομονή μέχρι σήμερα, δεν τους αναγνώρισαν την προσπάθεια, αφού ήθελαν και τους τρεις βαθμούς και τους αποδοκίμασαν έντονα.
Η αλήθεια είναι ότι το συγκρότημα της Νέας Ιωνία χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη. Μπορεί να είναι αήττητο τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αλλά στα τρία ματς μετρά ισάριθμες συνεχόμενες ισοπαλίες που το έχουν φέρει σε άσχημη βαθμολογική θέση. Η οργή των φιλάθλων συσσωρεύτηκε και τελικά χθες εκφράστηκε με έντονες αποδοκιμασίες.
Το γεγονός ότι η Νίκη βρέθηκε με το «καλησπέρα» πίσω στο σκορ από το γκολ του Δρόσου στο 4’ εξόργισε τους φιλάθλους. Με κακή ψυχολογία, με την κερκίδα να γκρινιάζει και με την Κοζάνη να κλείνεται στην άμυνα της για να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, οι κυανόλευκοι προσπαθούσαν να ανατρέψουν το σκηνικό. Η Νίκη είχε πέντε σημαντικές ευκαιρίες πριν το τέρμα της ισοφάρισης, τρεις με τον Σάντσεζ, μια με τον Σαπαλίδη και μια με τον Γεωργιάδη, με πιο «τρανταχτή» από αυτές το δοκάρι του Ισπανού στο 17’. Όμως όσο το γκολ δεν ερχόταν τόσο οι φωνές αποδοκιμασίας πλήθαιναν στην κερκίδα.
Τελικά ο Κωνσταντινίδης στο 71’ έκανε το 1-1 και παράλληλα με χαρακτηριστική χειρονομία νόημα στους οπαδούς να σωπάσουν… Ο ίδιος παίκτης ήταν πρωταγωνιστής σε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, στο 78’ και στο 86’. Μάλιστα στην δεύτερη ο Μαντζιάρης έδιωξε πάνω στην γραμμή. Ετσι το 1-1 παρέμεινε και οι οργανωμένοι έφυγαν δυσαρεστημένοι από το γήπεδο, αποδοκιμάζοντας για ακόμη μια φορά τους ποδοσφαιριστές. Σε αυτή τους την αντίδραση απάντησε με… απειλές ο Στράτος Γιδόπουλος.
«Να μην ξαναέρθουν»
Με την απειλή ότι θα αποδεσμεύσει όλους τους ποδοσφαιριστές και θα αποχωρήσει και ο ίδιος από την ηγεσία της ομάδας, «απάντησε» ο Γιδόπουλος στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς τους παίκτες της Νίκης, κατά τον αγώνα με την Κοζάνη. Συγκεκριμένα: «Μετά και από τις αποδοκιμασίες προς τους ποδοσφαιριστές της Νίκης από μερίδα φιλάθλων έχω να πω το εξής: Καλά θα κάνουν να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο αν δεν τους αρέσει η ομάδα. Οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους, με όσες δυνατότητες είχαν, αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Η αντίπαλη ομάδα με μία ευκαιρία έβαλε ένα γκολ, ενώ εμείς με δέκα ευκαιρίες πετύχαμε επίσης ένα γκολ. Δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία βρίζοντας τους ποδοσφαιριστές μας και δεν τους δίνεται αυτό το δικαίωμα. Θα πρέπει να αναλογιστούν πού ήταν η μεγάλη πλειονότητα των φιλάθλων στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό). Φτάνει πια αυτή η ιστορία με τα μουρμουρητά και τα κουτσομπολιά. Αν δεν τους αρέσει αποδεσμεύω όλους τους ποδοσφαιριστές τον Δεκέμβριο και φεύγω κι εγώ. Αρκετά πια».
Ευχαριστήριο του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μας Παναγιώτη Ντοκούζη».
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΚΟΖΑΝΗ: 1-1
Σκόρερ: 76’ Κωνσταντινίδης – 4’ Δρόσος
Κίτρινες: Σωτρίνης, Σάντσεζ, Σαπαλίδης, Καρακώστας – Χρέντσαρ, Δρόσος
Διαιτητής: Ιωσηφίδης (Αθηνών)
Οι συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Νάνι, Καρακώστας, Καριώτης, Στάμος, Σωτρίνης, Μάγγος, Μωυσίδης (70’ Κωνσταντινίδης), Μαυρουδής, Χατζηλιόντας (46’ Σαπαλίδης), Γεωργιάδης, Μαυρουδής (46’ Μπογκαντίνοφ), Σάντσεζ
ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας, Μικριτσιάν, Βασιλείαδης, Κλάζογλου, Χρέντσαρ, Λαζαρίδης (68’ Βλάχος), Μπάκανος (83’ Τομαράς), Δρόσος, Παρασκευόπουλος, Μάντζιαρης, Τζιώρας (67’ Σαββούδης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου