ΤΟΠΙΚΑ

Πρόγραμμα Erasmus + 2015

πρόγραμμα-erasmus-2015-293183

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς – Πηλίου σε συνεργασία με το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) προβαίνουν στην υλοποίηση του προγράμματος Erasmus + 2015, που αναφέρεται στη Δράση ΚΑ1«Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης»..

Ο Συνεταιρισμός συμμετέχει στο πρόγραμμα με το εξής Θέμα: Ανάπτυξη Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας στην Καλλιέργεια της Μηλιάς (Μήλο Π.Ο.Π Zagorin). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως και έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι χρηματοδοτούμενο με μέγιστη κοινοτική επιχορήγηση η οποία ανέρχεται στο ποσό των 45.420 € (ευρώ).

Χρόνος και Τόπος Διεξαγωγής Προγράμματος

Το πρόγραμμα θα λάβει δράση στην Μπολόνια της Ιταλίας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Ο αριθμός των εγκεκριμένων ατόμων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανέρχεται στα είκοσι (20) άτομα. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν Συνέταιροι – μέλη του Συνεταιρισμού.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, συμπληρώνοντας αίτηση και υπεύθυνη δήλωση η οποία θα βεβαιώνεται με το γνήσιο της υπογραφής. Καταλυτική ημερομηνία ορίζεται η 9η Οκτωβρίου 2015.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Οργανισμό υποδοχής στην Ιταλία. Πληροφορίες επικοινωνίας: τηλέφωνα 24260-22450/22517 e-mail [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου