ΤΟΠΙΚΑ

Χαριστικό παζάρι βρεφικών ειδών

χαριστικό-παζάρι-βρεφικών-ειδών-294687

Χαριστικό παζάρι βρεφικών ειδών και ρούχων διοργανώνει το Κέντρο Περιγεννητικής Ευεξίας και Μητρικού Θηλασμού «ΑναΓέννηση – Rebirth» σήμερα Σάββατο 3 και αύριο Κυριακή 4 Οκτώβριου, 11:00 – 20:00.

Με σύνθημα «Φέρνω ό,τι δεν χρειάζομαι…παίρνω ότι έχω ανάγκη» όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, μπορούν να φέρουν ή να προμηθευτούν, αντίστοιχα, δωρεάν Βρεφικά – παιδικά ρούχα, ρούχα εγκυμοσύνης και είδη βρεφικής ανάπτυξης όπως παιχνίδια, μαρσιππους, γιογιό, καροτσάκια, κούνιες, λίκνα, θήλαστρα, αποστειρωτές, μπουκάλια, σεντόνια, κουβέρτες, παπούτσια παιδικά (όλα τα νούμερα), οικολογικές υφασμάτινες πάνες, και οτιδήποτε άλλο δεν είναι πλέον χρήσιμο.

«Ισως να είναι απαραίτητα σε κάποια άλλη οικογένεια. Ετσι γίνεται η ανακύκλωση των ειδών και τα παιδιά τα χαίρονται σαν καινούρια» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Στο χώρο θα υπάρχει λαχειοφόρος με δώρα εκπλήξεις για όλους.

Σήμερα το απόγευμα, εξάλλου, στις 7:00 μμ θα διεξαχθεί παιχνίδι Μουσικοκινητικής Αγωγής για όλα τα παιδιά. Αύριο Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα, τη διοργάνωση θα κλείσουν όλα τα παιδιά που θα παραβρίσκονται, με μουσική, τραγούδι, παιχνίδι και διασκέδαση.

Οποια από τα είδη που θα συγκεντρωθούν, δεν παραληφθούν, θα διανεμηθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και στους πρόσφυγες από τη Συρία που βρίσκονται στη χώρα μας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η ΑναΓέννηση – Rebirth βρίσκεται στην οδό Ξενοφώντος 47, (Μεταμόρφωση) στο Βόλο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2421033722, 6983503947.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου