ΤΟΠΙΚΑ

Με αισιοδοξία για συνέχεια στο σερί και για νέο ρεκόρ

με-αισιοδοξία-για-συνέχεια-στο-σερί-κα-851206

Με μεγάλη δόση αισιοδοξίας βλέπει η Νίκη το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Κοζάνη για την 13η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, θέλοντας να συνεχισθεί το αήττητο σερί για 5ο αγώνα, ενώ στην ομάδα της Νέας Ιωνίας που έχουν αρχίσει και οι σκέψεις μεταγραφικής ενίσχυσης… για καλύτερη συνέχεια… θέλουν να καταρρίψουν τα περσινά αήττητα ρεκόρ. Στη Νίκη πάντως γνωρίζουν καλά πως για να συνεχίσουν το αήττητο σερί που διατηρούν εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και να μπορέσουν να βελτιώσουν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα χρειάζονται συνεχή προσπάθεια.
Η Ομάδα της Νίκης έρχεται με φόρα δυο νικών επί του Φωκικού και στην Καστοριά και δυο ισοπαλιών με Αναγέννηση Γιαννιτσών και στα Τρίκαλα και θέλει αρχικά να ισοφαρίσει το περσινό ρεκόρ με 5 αήττητους αγώνες, που ήταν τρεις λευκές ισοπαλίες σε Λαμία ΠΑΟΝΕ και με Εορδαϊκό, ενώ 3-0 άνευ αγώνα σε Αρτα και νίκη επί της Ζακύνθου. Το μεγαλύτερο περσινό ρεκόρ ήταν 7 αήττητα ματς πάλι με τρία 0-0, τρεις νίκες έδρας και ένα επίσης 0-3 άνευ αγώνα.
Στη Νίκη πάντως αισιοδοξούν για το Κυριακάτικο παιχνίδι, με τον Ουρουγουανό τεχνικό Χόρχε Μπάριος να έχει εκτός τον Δημήτρη Μοράλες και τον Ερικ Ομπίνα, ενώ
λίγες πιθανότητες έχει να παίξει ο Παπαστεργίου, ο οποίος στα Τρίκαλα απέκτησε πρόβλημα στη γάμπα και αμφίβολος είναι ο Καρυώτης, προερχόμενος από ίωση…
Μια ευχάριστη είδηση για την ΠΑΕ Νίκη είναι ότι τελικά ο Ισπανός Σαντσεζ δεν είναι τιμωρημένος και δε χρειάζεται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, καθώς η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση Σερρών, πριν δεχτεί στον ίδιο αγώνα την απευθείας κόκκινη, σβήνεται. Στη Νίκη θέλουν να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να φθάσουν στη νίκη κόντρα στην Κοζάνη, που μετρά μακριά από την έδρα της μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το μοναδικό διπλό το έχει πάρει στους Νέους Επιβάτες κόντρα στον ΠΑΟΝΕ, ενώ με βαθμό έφυγε από την Κρανούλα και τα Γρεβενά.
Οσον αφορά στις μεταγραφικές σκέψεις, συνδυάζονται με τα οικονομικά αλλά και με τυχόν νέες φυγές μετά τον Μπέγκουα. Πάντως τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια που άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν και ακούστηκαν γνωστά ονόματα έμπειρων παικτών, απορρίφθηκαν και λόγω κόστους, ενώ εξετάζονται και τοπικές λύσεις. Ετσι εκτός του Χατζηβαλσάμη που δοκιμάσθηκε προχθές, έχει πολλές πιθανότητες να μεταγραφεί στη Νίκη ο επιθετικός του Θησέα Σπύρος Δανιλόπουλος, να προωθηθεί ο Χρήστος Ζαρίφης, ενώ σε άλλο φιλικό που έδωσαν οι «ρεζέρβες» της Νίκης κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου, δοκιμάστηκε και ο Μαρούγκας.
Η Γ.Σ. του Blue Club
Αλλαξε τελικά η μέρα και η ώρα της Γ.Σ του Blue Club. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:
«Τη Δευτέρα 14/12/09 και ώρα 7:00 μ.μ. το BLUE CLUB “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” καλεί όλα τα μέλη του στην γενική συνέλευση του συνδέσμου με θέματα που απασχολούν το σύνδεσμο και την ομάδα μας. Απαραίτητη η συμμετοχή όλων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου