ΤΟΠΙΚΑ

Κατέφθασε χθες στο Βόλο το Riviera

κατέφθασε-χθες-στο-βόλο-το-riviera-302462

Εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο μήκους 240 μέτρων έδεσε χθες στο λιμάνι του Βόλου

Πλημμύρισε χθες από ξένους τουρίστες το κέντρο του Βόλου, λόγω της άφιξης του εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου Riviera, το οποίο έδεσε χθες στο λιμάνι του Βόλου. Το μήκους 240 μέτρων πλωτό παλάτι, που φέρει σημαία των νησιών Μάρσαλ, κατέπλευσε στις 11.15 το πρωί, μεταφέροντας 1.205 επιβάτες και 774 άτομα προσωπικό και απέπλευσε στις 8 το βράδυ με προορισμό το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Οι επιβάτες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία Αμερικανοί, Βρετανοί, Γάλλοι, Καναδοί, Αυστραλοί, Βραζιλιάνοι κλπ, πραγματοποίησαν εκδρομή στα Μετέωρα, αρκετοί κινήθηκαν προς το Πήλιο και άλλοι επέλεξαν να κινηθούν στην αγορά του Βόλου, προκειμένου να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, πραγματοποιεί το κυκλικό ταξίδι με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και επόμενους σταθμούς το Βόλο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τον Πειραιά.

Στην υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου βρίσκονταν, κατά τα συνήθη, εργαζόμενοι στο Info Center του Δήμου Βόλου, οι οποίοι διένειμαν στους επιβάτες έντυπο υλικό και χάρτες της περιοχής μας, προκειμένου να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία στην πόλη και τα πέριξ, στη διάρκεια της διαμονής τους.

Στόχος και προσδοκία όσων ασχολούνται με τον τουρισμό είναι η εδραίωση του τουρισμού κρουαζιέρας σε ετήσια βάση και τα επόμενα χρόνια, με στόχο την ευρύτερη προβολή της περιοχής μας και την ενίσχυση, ταυτόχρονα, της τοπικής οικονομίας.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου