ΤΟΠΙΚΑ

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» στο Champions League

ο-θάνατός-σου-η-ζωή-μου-στο-champions-league-851206

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή έκτη αγωνιστική του Champions League.
Ομάδες-θρύλοι των ευρωπαϊκών γηπέδων θα παίξουν το βραδυ για την «επιβίωσή» τους. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου σε ματς «ο θάνατος σου, η ζωή μου», ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν ψάχνουν σενάρια και αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι σε Μαρσέιγ και Ζυρίχη. Νίκη επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη θέλει ο ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει στο Europa League.

1ος Ομιλος
Αλλιώς περίμεναν την τελευταία αγωνιστική οι άνθρωποι των Γιουβέντους και Μπάγερν στο άκουσμα της κλήρωσης τον περασμένο Αύγουστο. Η ξέφρενη πορεία της Μπορντό, η οποία έχει προκριθεί και αντιμετωπίζει την χωρίς βαθμό Μακάμπι Χάιφα, τις άφησε πίσω να παλεύουν για την πρόκριση. Οι Ιταλοί βολεύονται και με ισοπαλία, καθώς είναι ένα βαθμό μπροστά, παίζουν ενώπιον του κοινού τους και προέρχονται από μεγάλη νίκη επί της Ίντερ στη Serie A. Όταν αντιμετωπίζεις όμως, έστω και «πληγωμένους» Βαυαρούς, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Το πρόγραμμα
Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου
Μακάμπι Χάιφα-Μπορντό
Βαθμολογία
1. Μπορντό 13 (8-2)
2. Γιουβέντους 8 (3-3)
3. Μπάγερν Μονάχου 7 (5-4)
4. Μακάμπι Χάιφα 0 (0-7)

2ος Ομιλος
Με την άνεση που της προσφέρει το γεγονός ότι υπερτερεί σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας, ταξίδεψε στη Γερμανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η γηπεδούχος Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει τους «κόκκινους διάβολους» έχοντας στο μυαλό της το αποτέλεσμα του αγώνα Μπεσίκτας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Τούρκοι θέλουν νίκη με 1-0 για να συνεχίσουν στο Europa League, αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους Ρώσους. Σε αυτήν την περίπτωση οι Γερμανοί προκρίνονται ακόμη και με ήττα απέναντι στην Γιουνάιτεντ αφού υπερτερούν στην τριπλή ισοβαθμία που θα υπάρξει. Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο βέβαια, θα κυνηγήσουν τη νίκη που τους οδηγεί στην επόμενη φάση.
Το πρόγραμμα
Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπεσίκτας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10 (7-5)
2. Βόλφσμπουργκ 7 (8-5)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7 (8-9)
4. Μπεσίκτας 4 (2-6)

3ος Ομιλος
Πολλά τα σενάρια και στον τρίτο όμιλο. Η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και χρειάζεται νίκη με 3-0 για να πάρει σίγουρα την πρόκριση. Εάν νικήσει, αλλά με μικρότερο σκορ, θα παρακαλάει για στραβοπάτημα της Μίλαν κόντρα στην αδιάφορη και ήδη αποκλεισμένη Ζυρίχη. Με το παραπάνω σενάριο και νίκη της Μίλαν, μένει εκτός η Ρεάλ. Οι Ιταλοί πανηγυρίζουν με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αρκεί η Ρεάλ να μην χάσει στο «Βελοντρόμ». Μύλος!
Το πρόγραμμα
Ζυρίχη-Μίλαν
Μαρσέιγ-Ρεάλ Μαδρίτης
Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 10 (12-6)
2. Μίλαν 8 (7-6)
3. Μαρσέιγ 7 (9-7)
4. Ζυρίχη 3 (3-13)

4ος Ομιλος
Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον τέταρτο όμιλο. Ότι κι αν συμβεί το βράδι της Τρίτης, η Τσέλσι θα είναι πρώτη και η Πόρτο δεύτερη. Το αποτέλεσμα του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ θα κρίνει ποια ομάδα θα καταλάβει την τρίτη θέση, συνεχίζοντας στο Europa League. Ευχή όλων είναι να το καταφέρουν οι Κύπριοι, αλλά για να συμβεί θα πρέπει να νικήσουν στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Το πρόγραμμα
Τσέλσι-ΑΠΟΕΛ
Ατλέτικο-Πόρτο
Βαθμολογία
Τσέλσι 13 (9-2)
Πόρτο 9 (5-3)
Ατλέτικο 3 (3-9)
ΑΠΟΕΛ 2 (2-5)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου