ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρήθηκαν με μπουγάδα ~ Καταστηματάρχες στην Αγίου Νικολάου

διαμαρτυρήθηκαν-με-μπουγάδα-καταστη-306252

Δημιούργησαν απλώστρα χρησιμοποιώντας την μπάρα που ενώ τοποθετήθηκε δεν λειτούργησε ποτέ

Μία αυτοσχέδια απλώστρα στην οποία άπλωσαν ρούχα, δημιούργησαν καταστηματάρχες του πεζοδρόμου Αγίου Νικολάου, δένοντας ένα σχοινί στη μία πλευρά του από τη σηκωμένη μπάρα και στην άλλη άκρη από το κάγκελο στο πάρκινγκ των ΕΛ.ΤΑ. Επέλεξαν αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν προς το Δήμο Βόλου, που ενώ τοποθέτησε την μπάρα για να κλείσει ο πεζόδρομος και να μη διέρχονται αυτοκίνητα, η μπάρα δεν λειτούργησε ποτέ.

Εχουν περάσει περισσότερο από δύο μήνες από τότε που τοποθετήθηκε η μπάρα στην Αγίου Νικολάου, προκειμένου να αποτρέπει την κίνηση οχημάτων στον πεζόδρομο που βγάζει στην πρόσοψη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της πόλης.

Η μπάρα τοποθετήθηκε, δεν κατέβηκε όμως ποτέ… Παραμένει ανοιχτή και όλο αυτό το διάστημα, αυτοκίνητα και μηχανάκια συνεχίζουν να διασχίζουν την Αγίου Νικολάου με ταχύτητα, αγνοώντας ότι είναι πεζόδρομος.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής αγανάκτησαν. Καθημερινά βλέπουν οχήματα να κινούνται με ταχύτητα, χωρίς να προσέχουν τους πεζούς, να τους κορνάρουν κιόλας για να φύγουν από τη μέση (!) και δεν ήταν λίγες οι φορές που λίγο έλειψε να σημειωθούν ατυχήματα με μικρά παιδιά.

Ετσι, αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Εδεσαν ένα σχοινί στη μία άκρη από τη σηκωμένη μπάρα και στην άλλη άκρη από το κάγκελο στην απέναντι πλευρά του πάρκινγκ των ΕΛ.ΤΑ. και το χρησιμοποίησαν σαν… απλώστρα! Απλωσαν ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες, δύο εσώρουχα, μία ποδιά και μία πετσέτα, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα διαμαρτυρίας προς το Δήμο Βόλου.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου