ΤΟΠΙΚΑ

Λάθη στη μοριοδότηση εκπαιδευτικών για την ειδική αγωγή

λάθη-στη-μοριοδότηση-εκπαιδευτικών-γ-307002

Αναρτήθηκαν οι πίνακες των αναπληρωτών και αναμένεται… βροχή ενστάσεων

Σημαντικά λάθη στη μοριοδότηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και ως εκ τούτου στους προσωρινούς πίνακες που αναρτήθηκαν την Παρασκευή από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, εντοπίζουν υποψήφιοι.

Οπως αναφέρουν τα περσινά λάθη επαναλήφθηκαν και αφορούν στην αφαίρεση μορίων από κάποιους υποψηφίους και στην πρόσθεση μορίων σε άλλους που δεν τα δικαιούνται.

Οι ενστάσεις αναμένεται να πέσουν βροχή για τη διόρθωση των πινάκων.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικό «οι προσωρινοί πίνακες αναρτήθηκαν κατόπιν κωλυσιεργίας με φοβερά λάθη στη μοριοδότηση για άλλη μια χρονιά. Τα ίδια περσινά λάθη, αφαιρώντας μόρια από κάποιους και προσθέτοντας μόρια σε κάποιους άλλους που δεν τα δικαιούνται. Αραγε κατά λάθος ή σκόπιμα;

Το ΠΥΣΣΕΠ Θεσσαλίας συνεδρίασε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και οι πίνακες αναρτήθηκαν Παρασκευή μεσημέρι, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι που ασχολήθηκαν είχαν τον ανάλογο χρόνο να κάνουν το σωστό έλεγχο για τη μοριοδότηση των αναπληρωτών και δεν δικαιολογούνται αυτά τα λάθη. Αραγε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, ποιοι είναι αυτοί οι υπάλληλοι που κωλυσιεργούν και αργούν να αναρτήσουν και μάλιστα λανθασμένα τους προσωρινούς πίνακες ενώ οι υπόλοιπες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας έχουν αναρτήσει και τους οριστικούς; Tη στιγμή που υπολειτουργούν τα ειδικά σχολεία και τόσα παιδιά στα γενικά σχολεία περιμένουν παράλληλες στηρίξεις που έχουν εγκριθεί από το υπουργείο και έχουν εξασφαλιστεί και οι ανάλογες πιστώσεις. Ποιοι είναι αυτοί που παίζουν με τα μόρια των αναπληρωτών και εκθέτουν το αξιόλογο ΠΥΣΣΕΠ Θεσσαλίας, την αξιόλογη Πρόεδρο του ΠΥΣΣΕΠ και την αξιόλογη Περιφερειακή Διευθύντρια; Παρακαλώ το ΠΥΣΣΕΠ Θεσσαλίας να ελέγξει και να διορθώσει ορθά τη μοριοδότηση όλων των αναπληρωτών ΕΕΠ- ΕΒΠ. Επίσης καλώ τους συναδέλφους μου να ελέγξουν λεπτομερώς τα μόρια συμβουλευόμενοι την εγκύκλιο αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2015-16 ώστε να προβούν εγκαίρως στις ανάλογες ενστάσεις».

Τα στοιχεία της εκπαιδευτικού είναι στη διάθεση της εφημερίδας για τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί της για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου