ΤΟΠΙΚΑ

Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ.

επισκέψεις-υποψηφίων-βουλευτών-της-ν-320901

Σε Περιφερειακή Ενότητα και Νοσοκομείο

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, Γιώργος Καλτσογιάννης και Σταυρής Νάκος επισκέφθηκαν χθες το πρωί την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, όπου συναντήθηκαν με τη διοίκηση και συνομίλησαν με τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, όλοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και συναντηθήκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων καθώς και τους υπαλλήλους του Αχιλλοπούλειου, όπου συζήτησαν για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο σε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, όσο και σε αναλώσιμα υλικά. Τέλος, το ζήτημα της αποπληρωμής των εξαιρέσιμων υπηρεσιών, που για τους υπαλλήλους του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου εκκρεμεί από το 2014 και ξεπερνά τις 140.000€, απασχόλησε ιδιαίτερα τη συζήτηση.

Επίσκεψη του Χρήστου Μπουκώρου στην ΕΒΟΛ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε χθες το εργοστάσιο γάλακτος ΕΒΟΛ, το οποίο αποτελεί το κορυφαίο θετικό παράδειγμα συνεταιριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Ο κ. Μπουκώρος στη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζο τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του πολιτικού προσωπικού με τις βιομηχανίες που προσφέρουν στον πρωτογενή τομέα και τους παραγωγούς.

Εν συνεχεία, ο κ. Μπουκώρος δήλωσε την πίστη του ότι ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση και ο τουρισμός είναι οι κλάδοι της οικονομίας που μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής, αφού επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του εργοστασίου, συνομίλησε με όλους τους εργαζόμενους της ΕΒΟΛ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου