ΤΟΠΙΚΑ

Μοντελοδρόμιο – ελικοδρόμιο στο Λαύκο

μοντελοδρόμιο-ελικοδρόμιο-στο-λαύκ-851206

Ανοιξε η αυλαία για το μοντελοδρόμιο – ελικοδρόμιο του δήμου Σηπιάδος. Την προηγούμενη Κυριακή 22 Νοεμβρίου προσγειώθηκε το πρώτο ελικόπτερο γύρω στις 11:00 το πρωί.

Επρόκειτο για ένα ιδιωτικό τετραθέσιο ελικόπτερο από την Αθήνα, που έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Κυριακής, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του ελικοδρομίου.

Οι επιβαίνοντες καθώς και άλλοι επισκέπτες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «4 ΤΡΟΧΟΙ» Κώστας Καββαθάς, περιηγήθηκαν το Λαύκο, όπου ενθουσιασμένοι από τη γραφικότητα και την ομορφιά του χωριού διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα το επισκεφτούν ξανά, φέρνοντας φυσικά μαζί τους και άλλους φίλους για να γνωρίσουν το μαγευτικό Πήλιο.

Το πρώτο ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο Λαύκο «άνοιξε φτερά» για το δρομολόγιο της επιστροφής στην Αθήνα στις 4:00 το απόγευμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Μοντελοδρόμιο του δήμου Σηπιάδος βρίσκεται στη θέση Προφήτης Ηλίας, 1.500 μέτρα βόρεια του Λαύκου με συντεταγμένες Ν 39ο 11’’ 792, Ε 23ο 14’’ 892 Altitude 1310 FEET. Επίσης διαθέτει ασφάλτινο διάδρομο μήκους 100 μέτρων, πλάτους 11 μέτρων και σήμανση ελικοδρομίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου