ΤΟΠΙΚΑ

Η Ακρόπολη στην κορυφή της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΘ

η-ακρόπολη-στην-κορυφή-της-β΄-κατηγορί-851206

Ακόμα μια νίκη που την διατηρεί στην κορυφή πέτυχε στην 25η αγωνιστική της β κατηγορίας η Ακρόπολη που νίκησε με το επιβλητικό 4-0 και την Μακρινίτσα στο Σέσκλο. Οι Σεσκουλιώτες βρίσκονται στην πρώτη θέση με 57 βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η Δήμητρα που νίκησε με την σειρά της τον Ηρακλή Αγ. Θεοδώρων με 2-1 και βρίσκεται στους 56 πόντους, ενώ εξέτισε και την ποινή τιμωρίας της έδρας της. Επιβλητική ήταν και Σκιάθος που υπέταξε με 7-0 το Ορμίνιο.
Νίκη σημείωσε και ο Πανιώνιος κερδίζοντας στο ΕΤΒΑ τον Διόνυσο με 0-2 και παραμένει στην προνομιούχο τετράδα που διεκδικεί άνοδο. Νίκες σημείωσαν ακόμη η Δάφνη με 3-1 τον Αχιλλέα, η Σκόπελος στην Άλλη Μεριά επί του Ιάσονα με σκορ 2-3, αλλά και η Αργώ με διπλό επί του Παναγροτικού με 1-3 στην πρώτη νίκη του Σωτήρη Πετσιμέρη από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας των Νέων Παγασών και μετά από δυο διαδοχικές ήττες.
Τέλος δεν διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ των γειτονικών ομάδων Αετού Κερασιάς και Απόλλωνα Καναλίων εξ αιτίας του Ημιμαραθωνίου Ριζόμυλου-Κερασιάς.
Γ Κατηγορία
Στην Γ Κατηγορία και στο ντέρμπι της Ν. Ιωνίας Ερμής και Νέοι Αθλητές Νίκης έμειναν άσφαιροι και έτσι το τελικό 0-0 κρατάει στους 41 βαθμούς τον Ερμή και στους 53 τους Νέους Αθλητές που παραμένουν στην θέση του οδηγού. Ισοπαλία είχαμε όμως και στο Τρίκερι, όπου ο Αίαντας κόλλησε στο 0-0 με τις Μικροθήβες. Άσφαιροι έμειναν και οι υπόλοιποι γηπεδούχοι με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν τους τρεις βαθμούς. Συγκεκριμένα η Ιωλκός νίκησε με 0-5 τον Άρη Ανθοτόπου, η ΑΠΟΒ κέρδισε με 0-6 τον Κισσό, ενώ ο ΓΑΣ Μαγνησίας ηττήθηκε με 0-2 από την Α.Ε Χλόης τη στιγμή που για δεύτερη αγωνιστική ο Τοξότης… δεν κατέβηκε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου